«Вова, тримайся, ми з тобою!!! Разом ми – сила! Путіна на вила!!!»

Поділитися новиною

Володимира Шведа більше знають як керівника аматорського Петрівсько-Роменського колективу «Вибрики».  Знають як ініціативного, творчого і непосидючого. Та сьогодні Володимир знаходиться на військових навчаннях. Сьогодні він знову солдат. Сумують за ним друзі, у соцмережах пишуть слова підтримки.

Ось що написала Даша Корж: 

«Чекаємо повернення нашого художнього керівника, друга і, не побоюся цього слова, БАТЬКА Володимира Шведа.. Ця людина зробила надзвичайно багато для підняття патріотизму в серцях нашої молоді, зокрема мене самої… Він і є втіленням українця, патріота і воїна…

Вова, тримайся, ми з тобою!!! Разом ми – сила! Путіна на вила!!!»

А Швед по можливості відповідає. 3 вересня «Вконтакте» залишив такий запис:

«Привіт, котятки!!! Вибачайте за почерк – пишу з телефону.  Вконтакт цю інформацію перенесе моя довірена особа, тому вибачайте також і за орфографію та пунктуацію.  На цей момент я разом з 500 інших мобілізованих перебуваю серед соснових лісів, в артилерійському навчальному центрі. Точне місце не вказую з міркувань секретності. Щоб ви уявили навчальний центр, це такий великий вулик, зі спальнями на 100 осіб, однаково одягненими «індивідуальностями – і тотальним, вибачте, довбо…змом Армія», коротше.  З 2 по 16 вересня, крім того, що ми їмо і спимо, ми 14 годин на добу навчатимемось управлятися з різноманітною зброєю («Гради» і «Урагани»). Потім нас розподілять по бойових частинах на Сході, Півночі та Півдні для захисту від агресорів! Усі хлопці налаштовані рішуче і готові порвати будь-кого, хто посягне на свободу України. Ми станемо вашими ангелами-воїнами, ви – будьте нашими ангелами-хранителями. Разом ми переможемо будь-яке х..ло. Дякую усім, хто телефонує, пише, переживає. Я не можу поговорити з вами усіма особисто (обмаль часу і поганий зв’язок ), але відчуваю вашу підтримку і головне – віру. З нами Україна і Бог. До зустрічі!»

3 коментарі до “«Вова, тримайся, ми з тобою!!! Разом ми – сила! Путіна на вила!!!»

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...