Із вдячністю

Поділитися новиною

В українській мові є слова з особливим значенням: меценат, спонсор, благодійник. Саме такі слова звучать у стінах Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки на адресу Олега Боцули, директора приватного виробничо-комерційного підприємства «АСК», депутата міської ради, випускника Гадяцької гімназії і просто небайдужої людини, яка тримає руку на пульсі шкільного життя і завжди в курсі всіх потреб навчального закладу.

Уже не вперше він допомагає своїй рідній школі. Жодне шкільне свято не обходиться без подарунка від цієї доброї та чуйної людини. Ось і тепер у шкільній їдальні є сучасний посуд, а перебування працівників харчоблоку стало більш комфортним, бо з’явилися нові металеві двері.

Педагогічний та учнівський колективи висловлюють найтепліші слова вдячності за допомогу. Цього року на святі Першого дзвоника Олег Боцула був відзначений подякою відділу освіти.

Ця підтримка – свідчення небайдужого ставлення до підростаючого покоління. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє підростаючого покоління.

О. Шаманська, заступник директора гімназії

LIVE OFFLINE
track image
Loading...