«Самозваний» заступник

Поділитися новиною

Останнім часом українці, у тому числі й жителі Гадяцького району, стали неабияк політично грамотними. Мабуть, ситуація в країні навчила людей цікавитися­, здавалося б, далекими від «земного» життя владними перипетіями. Так, деяким жителям району не дає спокою посада першого заступника голови райдержадміністрації Івана Волощука. А в минулому номері тижневика група депутатів назвала його «самозваним».

Чому так? Бо Іван Волощук уже кілька місяців займає чиновницьку посаду, але офіційно не призначений. Саме із цього приводу в людей назбиралося чимало запитань, на які відповів нам голова РДА Олексій Матюшенко.

Чому так і не відбулося офіційного призначення? Чи це пов’язано якось із фінансуванням даної посади? Чи посаду не затверджують у зв’язку зі скороченням штату працівників райдержадміністрації?

За який кошт працює чоловік і чи взагалі виплачується йому зарплата?

У телефонному режимі:

 «Уже кілька місяців у губернатора на столі лежить подана мною заява на призначення Івана Волощука. Причину непідписання не вказують. Я кожні два дні дзвоню нагадую про те, що досі немає призначення. Подібна ситуація в Пирятинському, Оржицькому районах…

Волощук зарплати не отримує, працює на добровільних засадах. Не має права підпису та жодних повноважень, але бере активну участь у роботі адміністрації».

 

1 коментар до “«Самозваний» заступник

  1. Оце наяву “співпраця” керівництва облдержадміністрації та райдержадміністрації. Місяцями не можуть вирішити питання своїх кадрів. Про яку іншу роботу можна говорити, чого чекати?. Ганьба!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...