Патріотичний велопробіг «Ми Love Петрівку-Роменську!»

Поділитися новиною

У четвер, 14 серпня, з ініціативи молодіжного об’єднання «Вибрики» відбувся велопробіг з елементами квесту під гаслом «Ми Love Петрівку-Роменську!» У ньому взяли участь хлопці та дівчата, які були одягнуті у футболки з однойменним логотипом, а також команда підтримки. Акцію було спрямовано на популяризацію «простого унікального села» та патріотизму серед молоді. І, скажемо відверто, нам це вдалося!

Маршрут пролягав центральними (і не тільки) вулицями села із зупинками у знакових місцях, а також крайніми точками Петрівки-Роменської. Іноді доводилося їхати по пояс у бур’янах, іноді вести свого «залізного коня» у руках, а іноді, у прямому розумінні, нести його на собі. Але всі учасники і команда супроводу (водії, оператори, помічники) з честю витримали і випробування дорогою, і чималі навантаження під час виконання квестових завдань, і неймовірну спеку. За що їм велика подяка і повага.

Коротка статистика велопробігу:

Кількість учасників – 20.

Хронометраж пробігу (годин) – 5.

Проїхано кілометрів – 15.

Виконано квестових завдань – 10.

Випито літрів води – 50.

Пофарбовано знаків – 2.

Зламано велосипедів – 0.

Витрачено кілокалорій – 100500 тисяч.

Одержано позитивних емоцій – 100%.

За сухими цифрами – море вражень і приємних моментів. Ну, ще трішки втоми. Але головне – це те незабутнє відчуття, коли спільно з однодумцями робиш щось надзвичайно важливе.

Тих, хто не зміг приєднатися до нас цього разу, поспішаємо заспокоїти: наступного літа ми проведемо повноцінний командний квест, у якому зможуть взяти участь усі бажаючі. До зустрічі!

Володимир Швед

LIVE OFFLINE
track image
Loading...