4-тижневий конкурс «Побачив синьо-жовте – фотографуй!»

ДНЗ «Ясочка», село Красна Лука. Колектив дитсадочка зробив ремонт. Власноруч змайстрували каруселі та декоративні іграшки. Серед них — чашка, виготовлена з автогуми. Її пофарбували в жовто-блакитний колір.

ДНЗ «Ясочка», село Красна Лука. Колектив дитсадочка зробив ремонт. Власноруч змайстрували каруселі та декоративні іграшки. Серед них — чашка, виготовлена з автогуми. Її пофарбували в жовто-блакитний колір.

Поділитися новиною

ДНЗ «Ясочка», село Красна Лука. Колектив дитсадочка зробив ремонт. Власноруч змайстрували каруселі та декоративні іграшки. Серед них — чашка, виготовлена з автогуми. Її пофарбували в жовто-блакитний колір.На конкурс надіслано близько 40 фотографій

19 серпня, у вівторок, ми завершили 4-тижневий конкурс «Побачив синьо-жовте – фотографуй!» Фотографії в цьому номері – останні. За минулий тиждень їх надійшло найбільше, тому, на жаль, ми не всі змогли опублікувати. Eсього на конкурс надіслано близько 40 фотографій.

20 серпня розпочалося голосування в соцмережі «Вконтакте». У групі створено альбом з усіма фотографіями. Кожна з них підписана. Ті фото, що наберуть найбільшу кількість «лайків», будуть проходити ще два етапи оцінювання: редакційним та народним журі. Але все, що від вас залежить, дорогі учасники, – це голосування саме «Вконтакте». Тому поспішайте. 26 серпня о 16.00 голосування буде припинено. А в день виходу номера, у четвер, на сторінках газети та в соцмережі буде оголошено переможця. Тож успіхів вам!

 Влада Юхно (10 років, с. Рашівка). Відпочинок у таборі «Горизонт».Валерій Лукаш."Патріоти України" – вихованці музичної школи.Таку чудову карту нашої рідної України намалювали в селі Красна Лука на місцевому кафе «Радість». Фото Ксюші Крат.Оксана Шелест, вихователь ДНЗ №10 «Казка», розмальовує дитячий павільйон.Денис Федюнін, 8 років, м. Гадяч. Рідний дядя пофарбував улюблений велосипед хлопчика в жовто-блакитні кольори. Таким було бажання всіх членів родини.Юний патріот Женя Харченко (2 роки), с. Соснiвка.Дівич-вечір Юлії Гаврилюк.16.08. 2014, м. Гадяч. На фото: Яна Мандій, Віта Карпенко, Ілона Гаврилюк, Катя Луцай, Катя Бутенко, Сніжана Куряча, Оксана Обламська.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...