Не залишили без підтримки

Поділитися новиною

Рятувальник із Гадяцького району, який у зоні АТО втратив частину руки, зараз проходить лікування у військовому госпіталі.

Геннадій Пономаренко працював у пожежно-рятувальній частині Гадяцького району. У той час, коли проходила мобілізація, він був призваний для проходження військової служби. Виконував свій обов’язок в зоні АТО. Це єдиний співробітники ДСНС Полтавської області, який безпосередньо потрапив в зону АТО.

Під час участі в антитерористичній операції отримав тяжкі травми, унаслідок чого втратив частину руки. Нині він проходить лікування у військовому госпіталі Полтави.

Дізнавшись, що рятувальник отримав поранення та перебуває на лікуванні, співробітники Управління ДСНС України в Полтавській області провели добровільний збір коштів для підтримки Геннадія. У найкоротший термін зібрали близько 30 тис. гривень.

Начальник Управління ДСНС Полтавської області Роман Кириленко зауважив, що після одужання Геннадій Пономаренко продовжить працювати у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Микола Лисогор, «Полтавщина»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...