Благодійний фонд «Єдність 2014».

Поділитися новиною

У зв’язку із подіями на сході України є нагальна необхідність надання допомоги жителям Полтавської області, які зараз виконують військовий обов’язок у зоні АТО.

За рішенням спільного засідання президії обласної ради та комісій обласної ради з питань бюджету та управління майном, забезпечення законності та правопорядку, концентрація коштів для надання адресної допомоги учасникам АТО відбуватиметься через благодійний фонд «Єдність 2014», створений обласним відділенням Української спілки ветеранів Афганістану.

Для забезпечення прозорості роботи фонду створена наглядова рада, до складу якої увійшли депутати обласної ради, громадські діячі та волонтери. Потреби учасників АТО вивчаються через їхніх родичів та командування на місцях.

Нашої допомоги потребують більш ніж 700 воїнів-полтавців, які зараз перебувають на передовій. Їм потрібні: камуфляжна форма, бушлати, плащ-палатки, берци, наколінники, намети, спальники, речові мішки, бронежилети, каски, біноклі, прилади нічного бачення, тепловізори, продукти харчування, напої, цигарки, аптечки і багато іншого. На жаль, Українська армія поки що не може всім цим їх забезпечити у необхідній кількості.

Доставка цих матеріально-технічних засобів буде здійснюватися адресно, персонально кожному воїну-полтавцю.

Перераховувати кошти для придбання матеріально-технічного забезпечення полтавців-учасників АТО можна на рахунок БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ЄДНІСТЬ 2014».

Звертаємось до Вас із проханням довести цю інформацію до жителів Вашого району чи міста.

Контактні дані та рахунок фонду:

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄДНІСТЬ 2014»

м. Полтава, вул. Паркова, 5, тел.066-327-31-72, код ЄДРПОУ 39146725, р\р 26001300797024, МФО 331467 ПАТ «ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДБАНК УКРАЇНИ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...