Урегулювання роботи Центру надання послуг

Поділитися новиною

29 липня головою РДА була скликана нарада з приводу визначення взаємодії та врегулювання  роботи Центру надання адміністративних послуг та СЕС. На засідання були запрошені: Олег Закордонець,  начальник Гадяцького міжрайонного управління  держсанепідемстанції України в Полтавській області, Володимир  Шрейтер, начальник міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень Державної установи  «Полтавський обласний центр держсанепідемслужби в Україні» та Ірина Лаврик, державний адміністратор Центру надання адміністративних послуг РДА.

До РДА надійшла скарга на те, що міський Центр надання послуг не справляється зі своєю роботою, і жителі, які зверталися за допомогою, змушені їхати до Лохвиці. Ця ситуація склалася через те, що в Центрі надання послуг має працювати представник СЕС, але оскільки Гадяцька СЕС підпорядковується Лохвиці, то такої посадової особи, з правом підпису на документах, немає. Звідси виходить, що Центр надання адміністративних послуг не співпрацює із СЕС і не може повноцінно виконувати свою роботу.

Для того, щоб скоординувати та направити у вірне русло  роботу санстанції та центру надання послуг, на нараді було погоджено такий план дій:

1. ввести в роботу вищеперерахованих інстанцій електронний підпис та печатку;

2. визначити особу, яка матиме право приймати документи, надіслані електронною поштою;

3. надати у користування Центру адміністративних послуг сканер;

4. направити лист до  місцевої СЕС із проханням виділити спеціаліста для роботи у дозвільному центрі.

Оксана Кириченко

Із метою забезпечення координації місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування для вирішення питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян, які переміщуються із тимчасово окупованих територій, вирішено утворити регіональний штаб із соціального забезпечення громадян України, які переміщуються із окупованих та територій АТО. Головою регіонального штабу призначено Сергія Бондаренка,  заступника голови РДА.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...