Свято села Петрівка-Роменська

Спільне виконання гімну. До речі, петрівчани встановили рекорд – на святі було понад сотня людей, одягнутих у вишиванки.

Спільне виконання гімну. До речі, петрівчани встановили рекорд – на святі було понад сотня людей, одягнутих у вишиванки.

Поділитися новиною

Спільне виконання гімну. До речі, петрівчани встановили рекорд – на святі було понад сотня людей, одягнутих у вишиванки.Суботнього дня у Петрівці-Роменській, як і планувалося, провели День села. Але не так, як завжди, а з патріотичним лейтмотивом. Таким масштабним це свято не було ніколи: і «караоке на стадіоні», і парад вишиванок, і флешмоб, і турнір з міні-футболу, конкурси та вікторини… Враження від свята не описати словами. Тільки миті на фото назавжди збережуть настрій та емоції.

Від петрівчан: Після підрахунку коштів, що залишилися після проведення Свята села Петрівка-Роменська, на потреби Української армії, а саме на екіпіровку елітного спецпідрозділу військової розвідки Військово-Морських сил Збройних сил України (адресна допомога війську http://www.narodniy.org.ua), було перераховано 1000 (одну тисячу) гривень.

У цю суму увійшли невикористані спонсорські кошти, а також виручка від реалізації сувенірної продукції. Сподіваємось, ці гроші прискорять установлення миру в Україні.

Дякуємо усім небайдужим за допомогу і підтримку!

Підрахунок вишиванок

LIVE OFFLINE
track image
Loading...