Незабутні канікули біленченківських дітлахів

Незабутні канікули біленченківських дітлахів

Незабутні канікули біленченківських дітлахів

Поділитися новиною

Незабутні канікули біленченківських дітлахівЧудова пора року – літо!

Адже саме його з нетерпінням чекають діти. Настають довгождані канікули, відпустки. Одним словом – відпочинок! Незабутні канікули справили гарне враження і на біленченківських дітлахів та вчителів. Так, 3 липня, завдяки організації української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та голови сільської ради С. Нікітенка, було організовано поїздку до м. Полтава.

Побували в музеї Афганістану, де змістовно і цікаво дітям розповіли про страшну війну, адже це сьогодні актуальна тема. Потім поїхали в Музей авіації під відкритим небом, де кожна дитина мала змогу посидіти в літаку та уявити себе льотчиком.

По обіді розпочалися розваги в парку «Перемоги», атракціони. А заключною частиною був торгово-розважальний центр «Екватор». Тут діти весело каталися на ковзанах. По дорозі до додому не змогли обминути історичну пам’ятку – Кочубеївські дуби. Ці крислаті дуби простягають свої віти, ніби манять до себе кожного подорожнього. Хочеться сфотографуватися.

Веселі, задоволені, із гарними враженнями, але трішки зморені повернулися додому.

Висловлюємо велику подяку за здійснену екскурсію голові Гадяцької РОУСВА (воїнів-інтернаціоналістів) М.М. Фісуну, голові Біленченківської сільської ради С.О. Нікітенку і водію автобуса Олександру Стогнію. Бажаємо міцного здоров’я, гарного настрою та мирного неба над головою.

Вікторія Жуківець, учитель початкових класів Оснягівської ЗОШ

LIVE OFFLINE
track image
Loading...