Дозвольте Вас назвати «людиною без сорому та совісті».

Поділитися новиною

Шановна пані С.М. Гейко!

У своїй черговій, напевно, «замовній» статті «Хто більше нас обдурить?» Ви називаєте нас, керівництво Чорнобильської громадської організації «людьми без сорому і совісті» та пропонуєте присвоїти нашій аптеці назву «античорнобильська».

Дозвольте запитати, чи Ви погоджували свої думки хоч із одним із більш як 500 чорнобильців району?

Напевно, ні. Бо більшість із них знають, що, перебуваючи на лікуванні, отримують від аптеки БЕЗКОШТОВНО: системи, шприци, перев’язочний матеріал. Товариство «Союз Чорнобиль», завдячуючи аптеці, надає матеріальну допомогу малозабезпеченим сім’ям, оплачує безкоштовні лікувальні масажі, виділяє кошти на поховання. Наша аптека щорічно допомагає Гадяцькій ЦРЛ у ремонті, передали лікарні апарат УВЧ, чотири хірургічних ліжка, телевізор, принтер, шпалери, 25 вентиляторів, жалюзі, металопластикові вікна тощо.

На Ваш погляд, це роблять люди, які «наживають свої статки на здоров’ї простих громадян»?! До речі, згадайте, як Ви особисто в грудні 2013 року отримували в «античорнобильській аптеці» для хворої ліквідаторки наслідків аварії на ЧАЕС безкоштовні медпрепарати та 500 гривень на поховання.

Ураховуючи це, а також Вашу фантастично брехливу ціну на препарат «Лактіале», ми тільки здогадуємося, хто і скільки Вам за це заплатив. Дозвольте Вас назвати «людиною без сорому та совісті».

Без поваги до Вас члени райради товариства «Союз Чорнобиль»: Віталій Биченко, Віктор Коваленко, Володимир Лукаш, Василь Лисак, Михайло Лепський, Василь Остапенко, Григорій Сафонов, Олександр Філіпенко, Микола Яременко.

2 коментарі до “Дозвольте Вас назвати «людиною без сорому та совісті».

  1. Вважаю, що не права С. Гейко. Аптека дійсно ЧОРНОБИЛЬСЬКА. Не можна її назвати античорнобильською .Вона багато допомагає чорнобильцям. Для них пільги, для них зроблено. А от іншим категоріям мешканців міста туди нічого потикаться. Сказано ж – для чорбильців. Але ж гроші на пільги потрібно заробити, то ж і ціни там відповідні.Вона ж для цього і створювалась. То так і напишіть, що “купуючи ліки в нашій аптеці ви допамагаєте чорнобильцям району”. Як якась бабка з своєї кріхітної пенсії переплатить якусь десятку – це не страшне. Зате чорнобильцю буде допомога. А бабця – то таке, вона в Чорнобилі не була. Вважаю, що автор статті винна – навіщо про це говорити в газеті? Гадячани між собою говорять, обурюються потроху, а їй цього замало.

  2. Я не чорнобилець, але послугами цієї аптеки іноді користуюся. Скажу відверто, що авторці статті не годилося б робити такі висновки. Тим більше паплюжити колектив аптеки і саму громадську організацію. Якось воно не по-людськи: звертатися по допомогу для себе, чи навіть для знайомої, а потім виступати із звинуваченнями та ще й надуманими. Я бачив, як болісно сприйняли у аптеці оту публікацію. Так чи варто так жорстоко бити людей своїми словами? Звинувачувати їх у тому, в чому їх вини немає.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...