Різанина «У Петровича»

Різанина «У Петровича»

Різанина «У Петровича»

Поділитися новиною

Різанина «У Петровича»«Ви не з «Петровича»?» – суботнього ранку перепитували чи не у кожного, хто прийшов у лікарню із забоями. Хто і з якої причини травмувався – то справа особиста. А от ніч із п’ятниці на суботу дійсно була «шаленою». Чергова бійка підкинула роботи й лікарям. Та якби ж то тільки «кулачні бої», дійшло ж до різанини!

Щоб не збирати чуток по місту, ми звернулися за офіційною інформацією до райвідділу міліції.

 

Тож «5.07.2014 року до Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що поблизу кафе-бару «У Петровича» відбувається бійка. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу в складі заступника начальника – начальника кримінальної міліції та дільничних інспекторів міліції. Після прибуття на місце події відразу ж почалося проведення заходів для встановлення очевидців та учасників указаної події. У ході перевірки з’ясувалося, що один із учасників бійки отримав ножове поранення черевної порожнини,  декілька чоловік – забої різних частин тіла. Даних осіб було доставлено до приймального відділення Гадяцької ЦРЛ. Під час встановлення причини побоїща в усіх учасників події було задокументовано значний стан алкогольного сп’яніння.

Нині проводяться подальші заходи для притягнення винних до кримінальної відповідальності. Відомості про вказану подію було внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 125 ч. 1 та ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України».

1 коментар до “Різанина «У Петровича»

  1. Хочу внесити деякі корективи у Вашу статтю:
    Бійка відбулася не поблизу кафе Петрович,а у самому кафе,правоохоронні органи викликав я, (якщо буде потрібна детальніша інформація звертайтесь за ел.адресою)
    і приїхали не начальники кримінальної міліції як указано в статті,а черговий патруль у кількості 3 чоловіки при яких уже і відбулася різанина.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...