Тренінг «ВІДКРИЙ В СОБІ ЛІДЕРА»

Тренінг «ВІДКРИЙ В СОБІ ЛІДЕРА»

Тренінг «ВІДКРИЙ В СОБІ ЛІДЕРА»

Поділитися новиною

Тренінг «ВІДКРИЙ В СОБІ ЛІДЕРА»Під таким гаслом 24-25 червня 2014 року бібліотечні працівники району та представники освітніх закладів міста взяли участь у тренінгу «ВІДКРИЙ В СОБІ ЛІДЕРА», проведеному на базі Гадяцької центральної бібліотеки ім. Лесі Українки в рамках міні-проекту «Лідерство без меж» та завдяки участі бібліотеки в «Проекті розвитку громад» від Корпусу Миру в Україні.

Ініціатором проведення тренінгу виступили наші партнери з Корпусу Миру в Україні, керівник проекту «Розвитку громад» Катерина Кувшинова та Полтавський регіональний тренінговий центр для бібліотекарів.

Проведення цього тренінгу організатори присвятили Дню Конституції України та добрим спогадам про співпрацю з волонтером Корпусу Миру Робін Пікард, з якою ми починали роботу в цьому проекті.

Важкий і довгий шлях видався у нашої держави до незалежності!

Збереження і відродження України! Сьогодні це одне з ключових завдань кожного українця! Напередодні святкування Дня Конституції України особливо актуальне питання – де знайти той духовний і фізичний потенціал в кожному з нас для виконання цієї історично важливої місії.

І все це можливо лише завдяки патріотизму, самовідданості, сміливості українського народу і його кращих представників – історичних лідерів!

Імена людей, які своїм життям і діяльністю змінили історію України, відомі кожному з нас: Ярослав Мудрий, Пилип Орлик, Богдан Хмельницький, Михайло Грушевський та багато інших.

Мета тренінгу: відкрити лідера в собі, навчити учасників адекватно оцінювати свої лідерські якості, своє місце в колективі, відношення інших, бачити свої позитивні та негативні риси характеру.

Учасники дізналися більше про себе та свою роль під час роботи з іншими людьми. Тренінг допоміг підтримати згуртованість колективу та рівень довіри й турботи між членами команди.

Під час тренінгу учасники брали участь в активних командних вправах, обговореннях, дискусіях, прослухали інтерактивні міні-лекції, виконали рухливі розминки. А ще отримали інформацію про роботу над проектами та про найвідоміших ґрантодавців.

Провели тренінг заступник директора Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.П. Котляревського Надія Влезько та завідуюча Інтернет-центру Катерина Кувшинова.

Тетяна Шевченко, юрисконсульт державного навчального закладу «Гадяцьке вище професійне аграрне училище»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...