Звернення від жителів вулиці Тельмана

Поділитися новиною

Ми, жителі вулиці Тельмана м. Гадяча, 12.06.14 р. провели збори з питання стану нашої вулиці і звертаємося до вас уже не вперше. Цього разу вже в письмовій формі, оскільки усно ви нас не чуєте і чути, як ми бачимо, не хочете. Дайте відповідь з наданням графіку робіт по ремонту дороги. Доки ви нас будете годувати обіцянками? Ями частково закидали, але ж ви зробили ще гірше, ніж було. Мало того, що в нас будівлі тріскаються, дорога з асфальтованої перетворилася на ґрунтову, і ми дихаємо пилюкою. На нашому відрізку об’їзної будинки розташовані дуже близько до дороги. По нашій вулиці їдуть і вдень, і вночі. Постійно чути гуркіт багатовагових автомобілів, які не дають нам ні жити, ні спати. Коли нарешті буде відкрита нова об’їзна дорога?

Весною ви впевнено заявляли, що гроші на вулицю Тельмана є, але де вони поділись? Скільки ви будете ще нас обманювати? Нам уже набридло це терпіти! Коли буде зроблена дорога?

Ми звертаємося до вас востаннє і попереджаємо: «нас уже дістало». Ми перекриємо дорогу, станемо «живим щитом», терпіння наше вже скінчилося. Чекаємо відповіді у газеті «Базар Медіа» не пізніше 3 липня 2014 року.

Сподіваємося на вирішення цього питання.

Усього 27 підписів

LIVE OFFLINE
track image
Loading...