Щасливі миті щасливого дитинства

Поділитися новиною

«Любіть свою Батьківщину, гордіться нею, ростіть здоровими і розумними на радість своїм батькам і вчителям», – такими словами вітання звернувся до всіх присутніх дітей директор СПОП «Нива» В. Нікітенко.

Це було дійсно гарне свято для учнів Краснолуцької, Хитцівської шкіл та ДНЗ «Віночок» і «Ясочка», хороший подарунок у Міжнародний день захисту дітей. Працівники Краснолуцького Будинку культури підготували театралізовану виставу «Світ дитинства – світ казок».

Барвистий віночок із пісень і танців усім присутнім подарували учасники художньої самодіяльності – школярі вищеназваних шкіл. А потім була цікава конкурсно-ігрова розважальна програма, учасниками якої були і дорослі, і малі. Усі одержували задоволення і нагороди-призи від дирекції СПОП «Нива», а колективи шкіл та ДНЗ «Віночок» та «Ясочка» – ще й подарунки. У нашої країни є майбутнє, коли в неї є такі талановиті, здібні діти. «Захистити їх від бід, проблем, зростити здоровими, виховати їх справжніми громадянами країни – це завдання усіх нас, дорослих», – сказала на закінченні свята сільський голова О. Павленко.

Л. Шахно, директор Хитцівської ЗОШ

Із вдячністю за радісне свято дитинства від імені учнів та батьків, сільської громади.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...