9 чоловіків із Гадяцького району пішли добровольцями в Національну гвардію

Поділитися новиною

9 чоловіків із Гадяцького району пішли добровольцями в Національну гвардію, через день-два їх направлять у зону АТО.

Ці дев’ятеро не втерпіли сидіти перед телевізором і мовчки, кусаючи губи, дивитися на криваві картинки, їм набридло чути плач матерів, нарікання людей та пусті обіцянки політиків не про краще життя, а про МИР… Вони не могли спокійно слухати тривожні новини про те, що гинуть молоді хлопці, тоді як у них за плечима роки служби та досвіду.

 

Дев’ять гадяцьких захисників не на словах, а на ділі вирішили довести, що вони готові відстоювати хиткі кордони нашої держави, боротися до останнього, щоб пекельне слово «війна» не докотилося до нас, а минуло просто страшним спогадом.

Як їм зараз там – можна тільки здогадуватися. Самі ж вдивляємося в стрічки новин з надією не почути серед загиблих знайомого прізвища. Віримо, що скоро повернуться в повному складі, і з гордістю чекаємо на своїх героїв.

Щоб підтримати гадяцьких вояків не лише морально, а й матеріально, місцеві підприємці зібрали кошти та закупили засоби захисту, оптичні приціли, радіостанції, мобільні телефони, навігатори, а також продукти харчування і відвезли у частину дислокації. Небайдужими до місцевих патріотів-військових виявилися С. Скрипка, Є. Гончаров, С. Жуковець, А. Попельнюх, О. Боцула, В. Заєць, І. Пунько, В. Губський, В. Мельніков, В. Павленко, В. Цимбал, А. Кузьменко, М. Колінько, О. Бондаренко, В. Іщук, В. Кизь, Т. Іванчо, Ю. Киричко, В. Оробей, О. Лукаш, О. Кириченко. Редакція тижневика від імені всіх жителів району висловлює їм вдячність за турботу і спонсорську допомогу.

«Базар Медіа в Україні»

7 коментарі до “9 чоловіків із Гадяцького району пішли добровольцями в Національну гвардію

  1. цікаво? А Валера Нужник поїхав? Чи як завжди, горлопанить мастак, а справжні патріоти вже там?

  2. Когда вас мудаков в плен возьмёт Луганская Гвардия вы не забудьте расскажите что вы добровольцы а то все потом мычат – нас заставили.

  3. А Нижника і в списках тих, хто матеріально армію підтримав, немає. А ви кажете про фронт. Нужник і армія поняття не сумісні!!!!!

  4. Оробей з Лукашом то спонсирують титушок то национальну гвардию,все як в кино свадьба в малиновке,власть миняется!!!

  5. [quote name=”володимiр”][/quote]
    Неуважаемый, в плен будут брать вас – боевиков луганды и домбабве. Жаль, у нас иногда слишком гуманное государство, но может быть вас лично вместе с царёвым -шариковым пристрелят за попытку сопротивления солдатам украинской армии.

  6. Не перевелись еще идиоты, которые за интересы продажного Парашенко, США, сланцевый газ и т.п. гоотовых по своих сородичях стрелять Кто несогласен-посмотрите фото убитых детей!!! Они в чем были виноваты???

  7. Читаем Конституцию ст. 17 – “Вооруженные Силы Украины и иные воинские формирования никем не могут быть использованы для ограничения прав и свобод граждан либо с целью свержения конституционного строя, устранения органов власти или препятствования их деятельности”. Далее Закон про вооруженные силы ст. 1 “….Органи військового управління забезпечують неухильне додержання вимог Конституції України стосовно того, що Збройні Сили України не можуть бути використані для обмеження прав і свобод громадян або з метою повалення конституційного ладу, усунення органів державної влади чи перешкоджання їх діяльності..” Перевод нужен, или и так понятно что войска не могут быть использованы против народа?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...