Земельні питання

Поділитися новиною

1. Про скасування рішення 40 сесії 6 скликання міської ради від 30.04.2014 року «Про надання дозволу гр. Мигалю Андрію Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 5, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 45-б».

2. Про скасування рішення 40 сесії 6 скликання міської ради  від  30. 04. 2014 року «Про внесення змін в рішення 40 сесії 6 скликання міської ради від 10.04.2014 року «Про надання дозволу гр. Самойловичу Ростиславу Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лесі Українки, 1-а, землі громадської забудови».

3. Про скасування рішення 20 сесії 6 скликання міської ради від 13.06.2012 року «Про надання дозволу гр. Чередніченку Ярославу Юрійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за № 143, у місті Гадяч, по вулиці Тельмана, 18-б».

4. Про скасування рішення 8 сесії 6 скликання міської ради від 09.06.2011 року «Про надання дозволу гр. Рутковській Олені Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за № 164, в місті Гадяч, по вулиці Тельмана, 18-б».

5. Про внесення змін в пункт 1 рішення виконкому міської ради від 20.11.1997 року № 393-219 «Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки, площею 0,1000 га, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Миру, 30, гр. Бутку Віталію Володимировичу».

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0061 га, із зміною цільового призначення, із земель, переданих для ведення особистого селянського господарства, на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, гр. Киричку Юрію Івановичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 20/2.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки, площею 0,0473 га, гр. Загладі Сергію Івановичу для ведення індивідуального садівництва, за адресою: місто Гадяч, провулок Шкільний, 7-б.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею 0,0123 га, з метою продовження договору оренди землі, гр. Ревегук Тетяні Олександрівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 74-а, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,1509 га, з метою передачі її в користування (на умовах оренди) гр. Янченковій Марині Володимирівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Дзержинського, 35-а, для обслуговування будівель іншої житлової забудови.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0033 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Березанець Валентині Олександрівні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 29, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 18-б.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, загальною площею 0,0913 га, із метою передачі її у спільну часткову власність гр. Цілуйку Олександру Яковичу, Гриценко Валентині Сергіївні, Лагуті Галині Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 6.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0656 га, з метою передачі її у спільну сумісну власність гр. Марченко Марині Вікторівні та Гурі Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Крупської, 19.

13. Про надання дозволу гр. Яременку Олександру Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 164, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 18-б.

14. Про надання дозволу гр. Барабашу Миколі Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 143, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 18-б.

15. Про надання дозволу гр. Прядко Тетяні Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 50, кв. 4.

16. Про надання дозволу гр. Богушу Володимиру Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва, за адресою: місто Гадяч, вулиця Степова, 6-а.

17. Про надання дозволу гр. Нестеренко Світлані Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва, за адресою: місто Гадяч, провулок Шкільний, 1-б.

18. Про надання дозволу гр. Малишеву Михайлу Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Дачний, 13.

19. Про надання дозволу гр. Каліберді Олександру Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 78-р.

20. Про надання дозволу гр. Терещенку Григорію Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 30, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 18-б, землі житлової та громадської забудови.

21. Про надання дозволу гр. Перевозник Катерині Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Лермонтова, 12, землі житлової та громадської забудови.

22. Про надання дозволу гр. Дороганю Олександру Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Волгоградська, 17, землі житлової та громадської забудови.

23. Про надання дозволу гр. Дегтярьову Анатолію Андрійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Пушкіна, 6-б, землі житлової та громадської забудови.

24. Про надання дозволу гр. Гаркавенку Віктору Анатолійовичу та Блосі Галині Анатоліївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Жовтнева, 62, землі житлової та громадської забудови.

25. Про надання дозволу гр. Макаренко Валентині Юріївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: місто Гадяч, вулиця Козаченка, 31, кв. 4, для будівництва та обслуговування добудови до власної квартири, землі житлової та громадської забудови.

25. Про надання дозволу гр. Павлюченку Григорію Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання двох приватизованих земельних ділянок, загальною площею 0,1531 га, в одне землеволодіння, за адресою: місто Гадяч, вулиця Леніна, 35-а, для будівництва та обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд.

За матеріалами сесії міської ради

LIVE OFFLINE
track image
Loading...