«ManhattanShow» у Гадячі

«ManhattanShow» у Гадячі

«ManhattanShow» у Гадячі

Поділитися новиною

«ManhattanShow» у ГадячіЩо ж таке Manhattan? Без зайвого перебільшення можна сказати:  це одне з перших комедійних шоу на території східної України. Єдине гумористичне шоу , яке успішно функціонує протягом чотирьох років у Полтаві . Куди не так просто дістати квитки тому, що кількість відвідувачів весь час зростає.

У 2010 році учасники команди КВН ПНТУ зробили свої перші кроки під назвою «ManhattanShow» у полтавському клубі «Villa Крокодила».

Офіційно дата першого випуску – 31.03.2010 – вважається днем народження студії. Далі був другий випуск, потім третій, збирали людей на роллердромі, потім у клубі «Penthouse». До сьогодні студія працює у fashionclub «Podium » ТРЦ «Metropolitanmall» у Полтаві.

Основний напрямок студії – проведення свят. Резиденти одружили, випустили, привітали більше 1000 заходів. Одночасно з цим створювалось ще багато цікавих проектів, такі як: «Comedybattle»,« lComedy»,«ТеRAPія »,«Битва насміх», «Pomada», ліга КВН «Махач». Також резиденти неодноразово вигравали у розважальному шоу «Розсміши коміка» і у сумі привезли додому більше 100 тисяч гривень.

Нарешті й Гадяч дочекався – 29 травня у зал ККЗ «Дружба» завітали резиденти «ManhattanShow». Народу зібралося чимало, адже їх жарти підходять для людей різного віку і різних професій. У двогодинний концерт хлопці вмістили тільки найкращий матеріал, доповнивши його елементами масштабного шоу. Хороший гумор перш за все цінний своєю актуальністю. Ось так і виступ «ManhattanShow» розпочався із нашумілої на Євробаченні пісні «Rise Like a Phoenix». Атмосфера шоу, яскравий бородатий хлопчик-дівчинка викликали шквал позитивних емоцій. Заспівали і славнозвісного гімну «Гадяч-стайл». Присутні активно приймали участь у конкурсах і вигравали подарунки. Наостанок наш земляк, резидент студії Олександр «Каштан» Сергієнко подарував усім патріотичну пісню «Любіть Україну!», яка настільки сподобалась глядачам, що вони аплодували стоячи.

Тож, ManhattanConcert повністю виправдав усі наші надії. Як результат – заповнений зал і задоволені обличчя глядачів.

Оксана Кириченко

«ManhattanShow» у Гадячі«ManhattanShow» у Гадячі«ManhattanShow» у Гадячі

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...