1 червня – День захисту дітей

1 червня – День захисту дітей

1 червня – День захисту дітей

Поділитися новиною

1 червня – День захисту дітейЩороку в перший день літа відзначається прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Цього року благодійним проектом «Світ не без добрих людей» для місцевих дітлахів було організовано свято, спрямоване на допомогу Гадяцькому соціальному реабілітаційному центру дітей-інвалідів. За кошти від благодійної акції планується придбати необхідне обладнання та устаткування.

Навіть злива не змогла завадити охочим прийти на свято. У ККЗ «Дружба» бажаючі могли придбати квитки для участі у благодійній лотереї. До уваги присутніх була представлена виставка малюнків, аплікацій та витинанок «Дітям потрібен мир», експонати якої можна було придбати. Діток зустрічали кумедні клоуни, запрошували до гри і танцю.

Глядачі були у захваті від зразкового ансамблю танцю «Модерн». У виступах були задіяні усі вікові групи, тож шоу було більш барвистим і масштабним.                                                         

Вихованці театральної студії читали присутнім вірші Самуїла Маршака. А учні дитячої музичної школи представили всім чудову гру на скрипці.

Під час святкування проводився конкурс дитячого малюнка,у якому брали участь усі бажаючі. Автори найкращих малюнків отримали подарунки.

Наприкінці свята відбувся розіграш лотереї. Малюки і дорослі були раді солодким призам, невеличким іграшкам і, звичайно, головному призу – планшету.

У дітей не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинні стати одним із найголовніших наших обов’язків. Велике спасибі організаторам свята.

Оксана Кириченко

1 червня – День захисту дітей1 червня – День захисту дітей1 червня – День захисту дітей

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...