«…І не насварять за помаду вчителі – сьогодні можна, сьогодні випускний!»

Випускники Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки.

Випускники Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки.

Поділитися новиною

 Випускники Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки.Кожен випускник з радістю згадує ті дні, коли він тільки почав ходити до школи. І ось школу закінчено. Уроків більше не буде. Усе буде: навчальні заклади, сім’я, діти, робота, а ось школи вже не буде, і дитинство вже не повернеться. Усі пам’ятають і свою першу вчительку, і перше кохання, і першу п’ятірку в щоденнику. За роки навчання всі подорослішали. Не впізнати скромну сусідку по парті, вечірня сукня та завиті локони перетворили її на принцесу. А хлопці, як ніколи, готові здійснювати гідні подвиги. І ось нарешті прийшов той довгоочікуваний день, про який мріє кожен школяр, – випускний вечір.

Традиційно у центрі  нашого міста збиралась величезна кількість людей, щоб помилуватися випускниками, ніби хотіли ще раз пережити ту хвилюючу мить прощання зі школою, привітати вже таких дорослих дітей. Та, на жаль, цього року у випускників парадна хода містом не відбулася. Дощ, що майже не припинявся протягом усього дня, не дозволив. Тому було прийнято рішення обмежитись святкуванням у шкільних актових залах, хоча на ранок погода стала більш поблажливою і дозволила випускникам зустріти світанок.

Шановні випускники 2014 року, редакція нашого тижневика приєднується до привітань і бажає вам: мрійте, кохайте, прагніть до кращого – і все у вас буде добре.

Нехай цвіте у вашому житті вічна весна, і приносить пишні плоди родюче літо.

А школа, як пам’ять про ваше дитинство, хай висвітлює ваш життєвий шлях.

Щасти вам!

Оксана Кириченко


306 випускників закінчили навчання у школах Гадяцького району.

49 з них нагороджені медалями (39 золотих і 10 срібних).

156 випускників цього року – у місті Гадяч.

28 із них стали медалістами (23 золотих і 5 срібних медалей).

 Виблискують золотим сяйвом медалі випускників Гадяцької спеціалізованої школи № 4.  Випускники Гадяцької школи-інтернату ім. Є.П. Кочергіна разом зустрічають світанок.Випускники Гадяцької спеціалізованої школи № 2 ім. М. Драгоманова. У перерві між зливами вони таки встигли вийти покрасуватись на Соборну площу.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...