Щоб заплановане завжди ставало дійсністю!

Щоб заплановане завжди ставало дійсністю!

Щоб заплановане завжди ставало дійсністю!

Поділитися новиною

Щоб заплановане завжди ставало дійсністю!Шановні  гадячани!

Кожен з нас із нетерпінням чекав 25 травня, бо саме цього дня ми робили свій вибір Президента України. Можливо, якби не у такий складний час ми жили, якби не такими трагічними були медійні новини, якби не гинули наші військові та мирні жителі, не так гостро ми відчували б потребу у змінах лідера країни.

Віра у позитивні зміни, у такий жаданий мир та спокій на території нашої рідної України, у краще майбутнє наших дітей та онуків, у зміцнення економіки нашої країни спонукала більшість гадячан залишити усі свої нагальні справи та відволіктися на справу державної ваги – віддати свій дорогоцінний голос за кандидата на пост Президента. Явка гадячан на позачергові вибори Президента України стала найвищою на території області – 68%. Як і народний депутат України по нашому виборчому округу Тарас Вікторович Кутовий, пишаюся тим, що гадячани проявили свою громадянську позицію і цього разу, активно долучилися до творення нашого майбутнього, зробили вибір, який заслуговує на повагу. Щиро й сердечно дякую кожному, хто прийшов на виборчі дільниці, забезпечивши гарну явку та проведення виборів в один тур, чим зекономили бюджетні кошти.

Дякую кожному голові, заступнику та члену виборчих дільниць нашого району, які мужньо попрацювали того спекотного дня та напруженої ночі, тим, хто здавав документацію до окружної виборчої комісії.

Щиро дякую кожному агітатору та спостерігачу, працівникам виборчого штабу кандидата на пост Президента України Петра Порошенка за усю плідну роботу, яка була проведена упродовж виборчої кампанії, за терпіння та активну громадянську позицію! Також дякую тижневику «Базар Медіа в Україні» за інформаційну та технічну підтримку.

Що ж, залишається вірити у нові перспективи нашої славної, могутньої, найкращої у світі України, мирне, спокійне майбутнє українців під керівництвом  новообраного Президента України. 

Валерій Нижник, помічник народного депутата України Тараса Кутового, керівник виборчого штабу кандидата у Президенти України Петра Порошенка

LIVE OFFLINE
track image
Loading...