«…Без суду і слідства…»

Молодий чоловік, одягнений у світлу куртку. «Звісно, знаємо багатьох з депутатів, це ж Гадяч. Я голосував би за Володимира Нікітенка».

Молодий чоловік, одягнений у світлу куртку. «Звісно, знаємо багатьох з депутатів, це ж Гадяч. Я голосував би за Володимира Нікітенка».

Поділитися новиною

Молодий чоловік, одягнений у світлу куртку.  «Звісно, знаємо багатьох з депутатів, це ж Гадяч. Я голосував би за Володимира Нікітенка».Опитування

Хто ж займе посаду голови районної ради? Це питання залишається відкритим з дня звільнення Олександра Міняйла і до 16 травня. Саме тоді відбудеться чергова сесія, на якій планують обрати нового голову. А поки віз і нині там, ми вирішили провести «народне обрання». Тож пересічним гадячанам і жителям району запропонували зробити свій вибір. Хто знає, можливо, думки людей сприятимуть появі нових кандидатур.

 

З собою ми взяли список депутатів районної ради, пропонували кожному переглянути його і запропонувати власну кандидатуру.

Високий чоловік, на вигляд років 40, називатися відмовився:

«Та я й половини із цього списку не знаю. Я б голосував за Володимира Нікітенка».

Дві молоді жіночки, на вигляд до 30 років. Представляються Інною та Світланою.

«Я б Валерія Мотрича запропонувала. Він розумний чоловік». 

Дві бабусі приєднуються до розмови.

«Ми вже надивились. Довели країну до війни. Нічого не лишилося».

Стрункий чорнявий хлопець. Називається Михайлом.

«Я їх всіх знаю. Ось Петра Дмитровича Рожка потрібно нам вибирати. Його треба, він розумний чоловік».

Чоловік, років 50 на вигляд, у кепці та коричневій шкіряній куртці.  «Григорій Мисюра непоганий чоловік. От нехай він і буде».Чоловік, років 50 на вигляд, у кепці та коричневій шкіряній куртці.

«Григорій Мисюра непоганий чоловік. От нехай він і буде».

Віктор.

«Я мало знаю депутатів. Олександра Мигаля можна, він непогана людина».

Чоловік, років 50, представився Василем Васильовичем.

«Нікого я тут не знаю. А як і знав би, то немає чого думати. Нічого не змінюється, тільки переставляють місцями. Так і тасуватимемо ми їх до кінця днів своїх. Тут половину із цього списку потрібно судить без суду і слідства, а не головами райради ставити».

Молоді жіночки, назвались  Наталія і Тетяна.  «Ось бачимо, тут Валентин Товстий. От за нього ми б проголосували».Молоді жіночки, назвались  Наталія і Тетяна.  «Ось бачимо, тут Валентин Товстий. От за нього ми б проголосували».Молоді жіночки, назвались  Наталія і Тетяна.

«Ось бачимо, тут Валентин Товстий. От за нього ми б проголосували».

Молодий чоловік, одягнений у світлу куртку.

«Звісно, знаємо багатьох з депутатів, це ж Гадяч. Я голосував би за Володимира Нікітенка».

Гурт жіночок різного віку, прибирають на вулиці.

«Сюди потрібно, щоб людина господарем була. Ми б проголосували за Нікітенка. Дуже багато всього зробив своїми руками».

А редакція зробила свої висновки. Ми йшли зі списком депутатів районної ради, бо усвідомлювали, що люди не одразу згадають, хто представляє їхні інтереси у райраді. Але, як виявилося, гадячани половину прізвищ зі списку взагалі не знають. Можливо, це недоліки самих депутатів, бо, як висловилася більшість опитаних, «якби більше толку з них було, то й знали б люди!»

«Базар Медіа в Україні»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...