Шановні мисливці, рибалки та жителі району!

Поділитися новиною

У газеті під №14 від 10.04.2014 року надрукували звернення мисливців і рибалок Гадяцького району до депутатів районної ради з проханням розглянути на сесії питання, які хвилюють громадян. Таке ж звернення було направлене і зареєстроване в секретаріаті районної ради. 23.04. 2014 року члени ініціативної групи були запрошені на комісію районної ради, яка повинна була вивчити ці питання та направити їх на розгляд сесії.

О.В Міняйло зачитав звернення присутнім з відповідним коментарем, ігноруючи доводи та позицію членів ініціативної групи. Голова районної ради зухвало, цинічно обманув депутатів, подавши їм не повну і неправдиву інформацію, спонукавши їх голосувати за знищення УТМР.

Про це свідчать виступи деяких присутніх в залі депутатів, які не знали, за що голосували. Важко докопатися до правди простим громадянам і чесним депутатам, маючи у раді керівний кістяк Партії регіонів, партії, в яку під примусом заганялися люди, партії, яка грабувала і продовжує грабувати народ, яка знищила правосуддя, яка забула, що таке справедливість та чесність.

Тому і не дивно, що ні одне з питань, які пропонувалися на розгляд сесії районної ради членами комісії не було підтримано. Адже, як можуть куми, свати, брати та просто однопартійці бути не одностайними в своєму рішенні.

Небайдужі люди, патріоти країни зламали хребет бандитській владі, на жаль, ціною сотень життів. Але не доламали його повністю. Тому на керівних посадах, в депутатському корпусі залишаються «герої», які нічого не роблять для покращення життя гадячан, адже маніпулюючи думкою людей, вони продовжують задовольняти свої інтереси. Лише позачергові вибори і повне перезавантаження влади одночасно з люстрацією претендентів, зможуть змінити життя громади Гадяччини на краще.

P.S. Хотілося б відреагувати на звернення Рашівського первинного колективу щодо доцільності існування ландшафтного парку (№ 16 від 24.04.14 р.). Ми також як і ви виступаємо за збереження рибних ресурсів та тваринного світу і підтримуємо боротьбу з браконьєрством. Тому виступаємо за створення потужної єгерської служби, залучивши членів мисливських та рибальських колективів. Проте ніхто з нас не повинен стояти осторонь і чекати, що хтось без нашої з вами допомоги подолає браконьєрство.

Але ми проти створення необґрунтованих меж парку, до якого відійшли луки, що унеможливлює полювання на пернату дичину. Мисливці Гадяча позбавлені місць полювання, окрім озер Козаче та Качанівське, де практично перестала гніздитися дика качка.

Що стосується лосів, які зникли на вашій території, то це питання до керівників мисливського господарства «Факел», до якого належить і ваш колектив. Вам необхідно перешкоджати полюванню на гвинтокрилах та бронетехніці і тоді звірі знову будуть приходити до ваших осель.

Члени ініціативної групи: Білич О.А., Клітинський В.Л., Кузьменко О.Ф., Вербовецький А.І., Вербовецький А.А., Мороховець І.В., Поливаний І.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...