Фотофакти

вшанування пам’яті загиблих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції

вшанування пам’яті загиблих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції

Поділитися новиною

вшанування пам’яті загиблих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанціїМинулої п’ятниці, 25 квітня, у Гадячі, біля пам’ятного знака «Героям і жертвам Чорнобиля» відбулися заходи із вшанування пам’яті загиблих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції. На поминальну панахиду,  прийшли адміністрація та студенти  Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського, щоб ушанувати загиблих  хвилиною мовчання.

Довідка:

Чорнобильська катастрофа — екологічно-соціальна катастрофа, спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, в ніч на 26 квітня 1986 року.

Фото Оксани Кириченко.


Справжніми патріотами своєї країни є учні Гадяцької школи №3.

Справжніми патріотами своєї країни є учні Гадяцької школи №3.Школярі організували флеш – моб на підтримку єдності країни, вони вишикувались вздовж  дороги, по вул. 50 р. Жовтня, біля магазину «Хуторянка». Діти підготувались грунтово: на величезних плакатах зобразили карту України, розфарбовану у кольори національного стягу, в руках тримали українські прапорці, а на щічках дітвори красувались маленькі синьо-жовті смужки. Із уст  юних патріотів лунали гасла «Україна – єдина!», «Героям Слава!», «Слава нації!» (відео акції переглядайте у Контакті та в «YouTube»). Автомобілі, що проїжджали повз, сигналили у підтримку молоді. Велика подяка батькам та педагогічному колективу  школи , за те, що виховали   у нашого підростаючого покоління почуття  патріотизму і національної гідності.

Фото Олександра Товстого.


27 квітня, Байкерський клуб «Гадяч Мото – Рух» спільно з працівниками  відділення ДАІ провели всеукраїнську ацію «Увага, мотоцикліст». Яка ознаменувала відкриття мото сезону.  Звернення до водіїв авто: прийшла весна і на дорозі зявилися нові учасники дорожнього руху. Байкери, мотоциклісти, скутеристи, велосипедисти… Двоколесні, одним словом. Для автомобілістів це означає, що потрібно більш уважно дивитися в дзеркала, під час руху, особливо при проїзді перехресть. Просимо усіх звернути увагу!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...