Готуємось до виборів

Засідання Народної Ради

Засідання Народної Ради

Поділитися новиною

Готуємось до виборівДо уваги жителів Гадяцького району!

На 25 травня 2014 року Верховною Радою України призначено позачергові вибори Президента України. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації.

Особливо це стосується виборців:

– які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя);

– колишніх військовослужбовців строкової служби;

– які повернулися з місць позбавлення волі;

– які прибули з-за кордону і знялись з обліку в МЗС;

– які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

Уточнити свої персональні дані виборці Гадяцького району можуть за адресою: м. Гадяч, вул. Шевченка, 5, каб. № 106 (Управління агропромислового розвитку).

При собі необхідно обов’язково мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – ще й документ, що підтверджує ці зміни.

Прийом громадян здійснюється щоденно з 8.00 до 16.00. Обідня перерва: 12.00-13.00.

Довідки за телефоном: 2-17-60.

Не залишайте перевірку на останній день. За три дні до виборів внесення у списки можливе лише за рішенням суду. Якщо є сумніви — звертайтеся зараз! 

Звертаючись до нас, ви не витратите багато часу, але будете впевнені, що у день голосування ніщо не завадить вам проголосувати за обраного вами кандидата!

О. Харченко, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації                                          

LIVE OFFLINE
track image
Loading...