Фотофакт

Працівники ДП «Гадяцький лісгосп» 11 квітня висаджували грецькі горіхи.

Працівники ДП «Гадяцький лісгосп» 11 квітня висаджували грецькі горіхи.

Поділитися новиною

Працівники ДП «Гадяцький лісгосп» 11 квітня висаджували грецькі горіхи. Працівники ДП «Гадяцький лісгосп» 11 квітня висаджували грецькі горіхи.

Саме цей різновид горіхів містить комбінацію антиоксидантів найздоровіших та найвищої якості. А ще проблем зі статевим безсиллям не виникне, якщо в раціоні чоловіка будуть присутні волоські горіхи. А якщо їх охоче їстимуть жінки, у них не буде мастопатії. Також горіх рятує і від старечого атеросклерозу, і від гіпертонії. Загалом, є лише вузьке коло недуг, з якими б не впорався волоський горіх. Тому, вирушаючи в ліс по гриби, збиратимете тепер ще й горіхи. Вони дуже корисні!

«Тут немає нічого цікавого…»

До редакції «Базар Медіа в Україні» надійшло повідомлення про те, що «коло свинарника», як кажуть у народі, збираються люди. Ми вирушили на збори.

Ще здалеку побачили, що вже стоїть групка людей, в основному похилого віку. Нас, відверто кажучи, не чекали. Відразу почулися викрики: «Хто ви такі?», «Чого приїхали?», «Ми не хочемо у газету». Дехто гукав: «Йди сюди, у газету фотографують».

На наше запитання про мету зібрання землевпорядник із Біленченківки, яка не захотіла представлятись, відповіла: «Це наша повсякденна робота. Тут немає нічого цікавого.

Обговорюється проблема стихійних смітників біля земельних ділянок. Із ними ми вже розібрались – усе вичистили, прибрали. А це зібрались ті люди, що орендують землі. Кожен рік ми проводимо інвентаризацію: хто живий, хто помер, хто кому землі свої віддав», – відповіла землевпорядник. І всі попрямували до своїх городиків переміряти межі.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...