101 інформує

101 інформує

101 інформує

Поділитися новиною

101 інформує13 квітня 2014 року, о 15 годині 14 хвилин, черговому диспетчеру ДПРЧ-6 м. Гадяч надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в автогаражі, розташованому в м. Гадяч, по вул. Першотравнева, що належить громадянину Д. Виїздом на місце події встановлено, що пожежа виникла у будівлі автогаража. Унаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яне перекриття, шиферну покрівлю та легковий автомобіль Mercedes-Benz, що знаходився у будівлі.

Ймовірною причиною пожежі послужило коротке замкнення електромережі легкового автомобіля. Пожежа була ліквідована  о 16 годині 20 хвилин силами чергового караулу ДПРЧ-6 м. Гадяч.  

Із метою недопущення виникнення пожеж та загибелі людей на них у житловому секторі Гадяцький РВ управління ДСНС України у Полтавській області звертається до жителів та гостей району з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті, при спалюванні сміття та рослинних решток у приватному житловому секторі, при палінні (курінні) та користуванні відкритим вогнем.

Особливу увагу також просимо звернути на стан електрогосподарства у житлових та господарських будівлях.

У разі виникнення пожежі негайно повідомляйте до пожежно-рятувальної служби зі стаціонарного або  мобільного  телефону за номером «101»!!!

Василь Губський, начальник  Гадяцького РВ управління ДСНС України у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...