«Місцевий князь»

Поділитися новиною

Доброго дня, шановна редакціє!

Дуже просимо надрукувати нашого листа, бо це дійсно необхідно, хоча більшість бояться про це говорити вголос, а шепочуться лише по кабінетах. Тож немає впевненості, що цей лист надрукується.

Вже не в одному номері Вашої газети читаємо: «Не бійтеся бесед, міняйлів, лукашів, березенків» і т.д. Але ці особи для району все ж таки щось зробили: ремонти лікарень, тротуарів, шкіл, кінотеатр, бібліотеки, благоустрій вулиць і таке інше.

А чому ніхто не зверне уваги на начальника казначейства у Гадяцькому районі Остапенка Івана Петровича? В даний час це такий «місцевий князь», що ніхто нічого проти нього не може сказати і зробити. Ви подивіться, скільки не проплачених платежів лежить у картотеці вже біля 2 років. І це не тому, що держава не фінансувала проплети (хоча це теж є причиною). Іван Петрович проплачує платежі тим установам, керівники або бухгалтери яких йому угідні (хто подасть талони на бензин, хто наповнений конверт або повну сумку). Та що ж це твориться? Це «тормоз» у бухгалтерії! І всі мовчать, бо бояться, що не пройдуть проплати. Довести, доказати це теж важко, бо бухгалтери бояться це підтвердити, дивляться на цей «безпредєл» і терплять. А його тесть у той час ходить та перед знайомими вихваляється, що в його зятя зарплата 6–7 тис. грн. у місяць. Погляньте на штатний розпис і дізнаєтеся, яка у Остапенка зарплата згідно закону. А на якій машині він їздить і на чиєму бензині? Таких керівників, як Остапенко, треба гнати з крісла негайно. Для району він нуль.

Хочемо звернутися до бухгалтерів установ району: доки буде панувати Остапенко, доти буде «тормоз» у наших фінансових питаннях відносно проплат. Хочемо відверто заявити, що таким керівникам у фінансових установах місця не буде. Змінюється влада, тож давайте міняти її на всіх рівнях. Адже багато хто знає з нас, хто такий Остапенко, його рейтинг роботи в районній раді і т.д. та його людяність. Не бійтеся Остапенка, давайте новий лад у нашому районі  наводити разом.

Просимо вибачення, що не називаємо повних своїх прізвищ, бо не можемо бути впевнені, що в нашому районі вже діє свобода слова та справедливість. Проте жевріє надія, що Остапенку з часом не буде місця в нашому житті без «подачок» і корупції.

Бухгалтери міста та району: Оксана, Галина, Валентина, Наталія та інші, всього 12 підписів.

1 коментар до “«Місцевий князь»

  1. Правильно! “Змінюється влада, тож давайте міняти її на всіх рівнях”

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...