Козацькі розваги

Козацькі розваги

Козацькі розваги

Поділитися новиною

Козацькі розвагиКожен українець повинен знати свою історію, історію своїх пращурів, зокрема козаків.

Щорічно 3 квітня Гадяцька спеціалізована школа № 4 проводить конкурс «Козацький гарт». Змагання відбувалися у двох спортивних залах школи. У першому рівнялися силами команди сіл району: Сар, Петрівки-Роменської, Рашівки, Лютеньки, Сватків, Мартинівки, Веприка, Книшівки, Великих Будищ,  Березової Луки. У другому змагалися міські школярі.

Конкурс розпочався з хвилинки історії. Кожна команда отримала запитання, на які повинна була відповісти за 5 хвилин. Тому що спортивний гарт повинен поєднуватися з загальною ерудицією. Після цього учасники брали участь у найрізноманітніших змаганнях: «човниковий» біг, стрибки з місця в довжину та стрибки на скакалці за 30 секунд.

Переможцями стали Гадяцька СШ № 3 і Рашівська СШ, 2 місце посіли господарі спортзалу – команда Гадяцької СШ № 4 і  команда Сарської СШ, третіми були представники Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату та Сватківської загальноосвітньої школи.

Змагання подарували учасникам і глядачам гарний настрій, допомогли відчути спортивний запал і бажання зустрічатися на спортивному полі частіше.

Анастасія Ратушна

LIVE OFFLINE
track image
Loading...