Десь поряд збоченець

Поділитися новиною

Доброго дня, шановна редакціє!

Читаю ваші публікації постійно і вдячна за те, що ви не байдужі до листів ваших читачів. Ніколи  не думала, що колись прийде час для того, щоб звернутися з повідомленням до вас і мені. Буду дуже вдячна, якщо ці рядки прочитають жителі нашого містечка. Справа в тому, що у нас тут з’явився такий собі казанова, дамський угодник. Він телефонує жінкам і пропонує отримати задоволення. За такі послуги він пропонує ще й гроші.

Здавалося б, що тут дивного? Ми живемо в такий час, де такому завжди є місце.  Але ступінь збоченості в словах цього чоловіка такий, що кіно відпочиває. Не хочу вдаватися до подробиць лише через те, що це можуть читати діти. Саме страх за них і спонукає  звернутися до вас. Бо так само він може пропонувати свої «послуги» незміцнілим умам. Він називає себе Віктор, говорить, що йому 28 (це особисто у мене викликає сумніви). Просив, щоб у Інтернеті виклала  оголошення, щоби йому телефонували дівчат (за його словами, сам Інтернету не має). Використовує ненормативну лексику, говорить як російською, так і суржиком. Складається враження, що це чоловік похилого віку. Чи може він становити якусь загрозу, я не можу бути впевнена, та  від думки, що тут десь поряд такий збоченець, становиться моторошно.

Це номер телефону, з якого він дзвонить:  +38066606584. Питання: де він бере номери заміжніх жінок? Будьте обачними, контролюйте телефони дітей та не відповідайте на незнайомі номери.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...