Лист у редакцію

Поділитися новиною

Шановна редакція газети «Базар Медіа»!

Трохи раніше я написала коротенького листа на адресу редакції «Гадяцький вісник» та надіслати його не наважилась. Марно сподіватись, що його буде надруковано. Тому сьогодні я прошу вас це зробити. Ваша газета відкрита для простого люду. Ось текст цього мого листа.

«Жаль що наша газета «Гадяцький вісник» втратила обличчя громадської, незалежної газети. Її приватизувала владна партія. На її сторінках тільки читаєш владоможців. Майте совість!

Минулого року була річниця голодомору. А в газеті ні слова про це. Відходять живі свідки Голодомору, а на сторінках газети жодних спогадів людей, які були живими цього лиха. То хто ми є?

Навіть у тижневій телепрограмі викинули 5-й канал, бо він, бачте, опозиційний. Кого ви боїтеся? Побійтесь Бога – слуги диявола.

До стійла партії регіоналів у районі силою загнали біля двох тисяч люду. Колишні комсомольсько-комуністичні правителі повскакували туди самі, а простолюд загнали, керуючись сталінським принципом: хто не з нами, той проти нас.

У Києві гадяцькі антимайданівці красувались на сторінках вашої газети, а поруч на Майдані за волю України гинули люди.

Ваш кінець уже на горизонті. В кого ви, зрадники, позичите очей, щоб потім дивитися простолюду у вічі? Ніщо на світі не буває безкарним. Кара Божа прийде і на вас.

Галина Б., жителька Гадяча,

березень, 2014 року


Браво, «Осіннє золото»

29 березня, субота, з ККЗ «Дружба» лунає прекрасна музика, яку сьогодні рідко можна почути, заходжу у фойє – грає духовий оркестр. Одна мелодія змінює іншу, у людей настрій піднесений, мобілізуючий, романтичний. Отак зустрічали гадячан, які завітали на благодійний концерт на підтримку військових. Захід проводив аматорський вокальний ансамбль «Осіннє золото». Враження від побаченого і почутого переповнює душу. Майже всіх учасників знаю особисто, чула виступи колективу на різних концертах і заходах, але цього разу учасники продемонстрували справді високий клас. Ансамбль, де 8 чоловічих і 8 жіночих голосів звучали прекрасним 4-голоссям. Вдало підібраний репертуар, патріотичні, ліричні, веселі українські та російські народні пісні підібрані у відповідному характері, сцена просто жила розмаїттям мелодій. А скільки таланту, режисерського хисту, неповторного тексту до кожного твору у ведучої Ольги Литовки, якій  би позаздрив не один професійний колектив. Гучними оплесками сприймали глядачі солістів колективу: Людмилу Івченко, Валентину Нікіфорову, Любов Лаврову, Віктора Фесенка; дуети: Олексій Клочан та Костянтин Сушко, Тамара Боцула та Людмила Івченко, Галина Хорішок та Віктор Фесенко, тріо: Ольга Литовка, Людмила Івченко, Тамара Боцула, власний гумор від Антона Москаленка, читання – Анни Неділько. У концерті взяла участь ветеран культури, переможець і лауреат багатьох  конкурсів гумору Тамара Борсук, яка нагороджена орденом «Дружби народів» за вагомий внесок у розвиток культури.

За усім цим була велика праця хормейстера ансамблю Івана Сліпченка та концертмейстера Олексія Клочана із його неповторною, лише йому притаманною віртуозною грою. Це дійсно викладач-практик. Акомпанемент: 2 баяни, бубон, ложки – чудово доповнювали спів ансамблю та солістів. Фінал концерту увінчав виступ народного духового оркестру РБК /(керівник Анатолій Чмут, який очолює колектив 43 роки). У складі оркестру – працюючі ветерани, студенти і викладачі училища культури. Під акомпанемент оркестру виступили солісти РБК:  Олександр Кваша, Юрій Заєць,  дует Андрій Чайка та Віталій Васильченко. Глядачі благодійного концерту щиро вдячні почесному громадянину міста Олексію Клочану за ініціативу і організацію заходу. Зібрані кошти передали у громадську раду. Усім учасникам концерту – браво!.

Надія Панченко, ветеран культури

1 коментар до “Лист у редакцію

  1. Для Галини Б., жительки Гадяча,

    Надзвичайно “СВОЄЧАСНЕ” звернення до “Шановної редакції газети «Базар Медіа»!”. А редакції, в свою чергу, ймовірно нічим більше заповнювати газетну площу крім нікчемних анонімок – тим самим переплигнувши рівень “жовтої” преси і досягнувши рівеня патріарха брехні російської – Дмітрія Кісельова.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...