Шукаємо роботу разом!

Шукаємо роботу разом!

Шукаємо роботу разом!

Поділитися новиною

Шукаємо роботу разом!На сьогоднішній день дуже актуальним є питання пошуку роботи. Багато громадян нашої держави роками безрезультатно намагаються знайти себе в трудовій діяльності, використати свої професійні вміння, навики, творчий потенціал. Шукати роботу – це ціла наука, і чим швидше той, хто зайнятий її пошуком, цю науку опанує, тим швидше він досягне бажаних результатів.

 Незабаром учні та студенти навчальних закладів отримають дипломи. Кожен з них теж мріє знайти цікаву та добре оплачувану роботу. Допомогти в пошуку вирішили працівники Гадяцької центральної бібліотеки ім. Лесі Українки.

Завдяки використанню інноваційних технологій та нових форм роботи з користувачами 21 березня в читальному залі проводився тренінг «Принципи працевлаштування та ефективний пошук роботи». На захід прийшли викладачі та учні випускних груп Гадяцького вищого професійного аграрного училища та студенти Гадяцького училища культури ім. І. П. Котляревського, були і люди пенсійного віку.

Тренінг провела завідуюча Інтернет-центром Гадяцької центральної бібліотеки К. Кувшинова, яка цікаво й змістовно розповіла про порядок складання резюме та інших потрібних документів, ознайомила з основними правилами поводження з роботодавцем на співбесіді. Були використані презентації, відео-файли, ігрові елементи. Основна мета тренінгу – розширити знання, коло знайомств, навчитися мріяти та втілювати власні ідеї в життя. Присутні отримали багато корисної інформації та масу позитивних емоцій від спілкування.

Л. Тютюнник, викладач аграрного училища

LIVE OFFLINE
track image
Loading...