Звернення міського голови

gadjach
Поділитися новиною

Шановні гадячани!

Кожного року, коли сходить сніг, назовні «випливає» все те сміття, що накопичилось за довгу зиму. Земля і пісок біля бордюрів і на тротуарах, купи паперу та поліетиленових кульків на узбіччях, стихійні звалища. Саме тому щовесни міськвиконком оголошує про проведення традиційного двомісячника чистоти.

Комунальні служби вже взялися за роботу, але чистота й порядок у рідному місті завжди були справою усієї громади.

 Я звертаюся до всіх, кому небайдуже рідне місто. Для кожного з нас воно починається з будинку, установи чи підприємства. Погляньте навколо: чи скрізь наведено лад? Просимо вас, шановні гадячани: робітники, учні, студенти, пенсіонери, підприємці, керівники, жителі приватного сектора, лідери громадських організацій та партійних осередків – не будьте байдужими, приєднуйтеся до спільної справи. Приберіть біля навчального закладу, будинку, офісу, зберіть сміття, посадіть дерева, квіти, пофарбуйте дитячі майданчики… Робота знайдеться всім. Відчуйте себе справжніми господарями, подбайте про обличчя рідного Гадяча! Тільки разом, спільними зусиллями ми забезпечимо належний порядок і чистоту. Щоб кожен з гордістю міг сказати: «Я насправді люблю своє місто».

Хай висаджені дбайливими руками та з чистими помислами дерева, кущі, квіти забуяють зеленим розмаєм, додаючи нам наснаги у добрих справах і успішних починаннях задля зміцнення добробуту наших родин, процвітання рідного Гадяча. Хай ошатний і чистий Гадяч гідно зустрічає знаменну дату – своє 380-річчя!

З повагою, Тетяна Савченко, міський голова

LIVE OFFLINE
track image
Loading...