Шахи

ШАХИ
Поділитися новиною

ШАХИІз січня по березень  у шаховому клубі «Дебют» проходив чемпіонат району. У змаганнях брали участь 16 шахістів, які в іграх між собою в одне коло, із лімітом часу 90 хвилин, визначали переможця та призерів змагань. За підсумками чемпіоном району з шахів став О. Обламський, на другому місці – І. Тищенко (Гадяч), третій – А.Радянець (с. Плішивець). Чемпіон та призери змагань  нагороджені грамотами та медалями. Від відділу культури РДА переможець та призери нагороджені цінними подарунками. Також заохочувальними подарунками були нагороджені гравці, які посіли 4–6 місця.

РО ВФСТ «Колос»

Після завершення чемпіонату району наш клуб отримав запрошення до Тростянця на шаховий турнір, де також узяли участь шахісти із Ромнів та Лебедина. Гадячани в очних зустрічах перемогли шахістів Тростянця та Лебедина, але поступилися роменчанам. Тож у підсумку посіли друге місце.

Найближчими вихідними також проходив чемпіонат району з блискавичних шахів «Бліц-2017». Чемпіоном року став О. Обламський,  який підтвердив статус найсильнішого шахіста району, другий – Володимир Демидович, третій – Василь Рудченко. Переможець та призери отримали медалі та грамоти від ВФСТ «Колос».

О. Кутейко, президент шахового клубу

LIVE OFFLINE
track image
Loading...