Про роботу працівників відділення соціальної допомоги

«Напишіть – хай їм стидно буде!»

«Напишіть – хай їм стидно буде!»

Поділитися новиною

про роботу працівників відділення соціальної допомогиШановна редакціє «Базар Медіа»!

Постійно передплачуємо і читаємо вашу газету. При перегляді чергового номеру від 4.02.2016 р. прочитали замітку в розділі «Наша пошта». Просимо пояснити читачам про роботу працівників відділення соціальної допомоги вдома територіального центру, так як не всі розуміють напрямок та обсяг цієї нелегкої праці.

Гадяцький районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надає соціальні послуги інвалідам та пенсіонерам за віком і не є лікувальним чи опікунським закладом.

Відділення соціальної допомоги вдома терцентру допомагає пенсіонерам та інвалідам, які частково втратили здатність до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги в домашніх умовах. Соціальні робітники надають послуги своїм підопічним 2 рази на тиждень, згідно укладених договорів про соціальне обслуговування та затверджених графіків відвідувань протягом робочого дня (вихідні дні: субота, неділя). У договорі обумовлюються послуги індивідуально, із яких найбільш поширені:

– придбання та доставка продуктів харчування, медикаментів;

– допомога у приготуванні їжі;

– прибирання житла;

– оплата комунальних послуг;

– оформлення субсидії.

Керуючись моральними принципами, соціальні робітники намагаються якомога більше уваги приділити кожному своєму підопічному та підтримати їх добрими та чуйними словами. Працівники мають схвальні відгуки від підопічних. Постійно ведуться анкетування та перевірки якості надання послуг, задоволеності ними. Багато хто з громадян не розуміє призначень соціальних служб, і тоді виникають безпідставні звинувачення з приводу ставлення до роботи працівників (працівників, а не няньок чи піклувальників). Ми працюємо, працювали і будемо працювати на благо громади. Допомагатимемо пенсіонерам за віком та інвалідам подолати труднощі, що з різних обставин виникли в житті. Люди, яких ми обслуговуємо, можуть і надалі відчувати нашу підтримку і допомогу.

Усі хто потребує (пенсіонери за віком та інваліди) надання послуг відділення соціальної допомоги вдома можуть звертатися в територіальний центр за адресою: м. Гадяч, вул. Героїв Майдану, 11 або за тел. 2-07-03.

З повагою колектив відділення соціальної допомоги вдома територіального центру.

О. Власенко, директор територіального центру 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...