У Гадячі військові можуть державним коштом отримати послуги із протезування зубів

Поділитися новиною

У Полтавській області чотири медзаклади надають за кошти держбюджету стоматологічну допомогу воїнам, які потребують зубопротезування: у Гадячі, Полтаві та Гребінці .

За інформацією з дашборду Національної служби здоров’я України, станом на 4 травня договір на надання зубопротезування військовим з 1 квітня уклали:

  • Гадяцька міська центральна лікарня;
  • Полтавський обласний центр стоматології – стоматологічна поліклініка;
  • Полтавський державний медичний університет;
  • Гребінківська міська лікарня.

За даними НСЗУ, кожен із цих надавачів послуг уклав договір на 1 млн 386 тис. грн. Ці гроші витратять на зубопротезування військових, ветеранів та людей з інвалідністю через війну.

Як повідомляє ЗМІСТ, за інформацією пресслужби Полтавської ОВА, ще кілька медзакладів перебувають у процесі укладання договорів із НСЗУ.

Нагадаємо, місяць тому ми дізналися від директора Гадяцької міської лікарні Олександра Шаповала, що одразу після оголошення щодо прийому пропозицій від медичних закладів, адміністрація нашої лікарні направила необхідний пакет документів на участь у проекті і на початок квітня, попереднє підтвердження вже було отримане, очікували лише договір.

Зубопротезування виконують за направленням лікаря. Які послуги передбачає пакет зубопротезування для військових, читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...