Навушники Hyperx: цікаві факти

Поділитися новиною

HyperX — суббренд периферійних комп’ютерних пристроїв та високопродуктивного обладнання, утворений корпорацією Kingston Technology у 2002 році. Спочатку компанія зробила ставку на різні категорії товарів, але з 2014 року оголосила про вузьку спеціалізацію в галузі гаджетів для кіберспорту та активного геймінгу. Влітку 2021 року бренд був викуплений корпорацією HP Inc за 425 000 000 USD. Основну ставку нові власники зробили на виробництво професійних геймерських навушників, і мали рацію. Сьогодні гарнітура від Hyperx не потребує представлення, і значно виділяється серед конкурентів. Далі розповідаємо, чому варто купити навушники у Харкові саме цього бренду.

Особливості та переваги навушників Hyperx

Компанія Hyperx випускає високотехнологічні гарнітури преміум-сегменту, які ліцензовані за міжнародними стандартами та відповідають потребам професійних гравців. Саме ці навушники офіційно використовуються як аксесуари для знаменитих приставок Xbox One. Бренд фінансує міжнародний геймінг і є представником понад 20 топових команд з кіберспорту з різних куточків планети, а також одним з організаторів фестивалів Intel Extreme Masters та DreamHack. Гарнітури Hyperx розробляються у співпраці з досвідченими геймерами, з урахуванням їх потреб та побажань. Компанія робить ставку на високу деталізацію звуку за допомогою великих динаміків та «інтелектуальної» системи керування. Бренд випускає девайси, які гарантують моментальний відгук, передають широкий діапазон частот, транслюють глибокі та насичені баси. Практично всі сучасні навушники Hyperx — це потужні повнорозмірні моделі, з активним шумозаглушенням, великими амбушюрами зі шкіри та іншими елементами, що створюють ефект повного занурення в ігровий простір. Навіть недорогі гарнітури американського бренду, представлені у продажу в магазині Алло в Харкові, мають широку комплектацію, наприклад:

  1. тканинний чохол із кишенею для проводів;
  2. змінні амбушюри різних розмірів, з покриттям зі шкіри або велюру;
  3. перехідники-подовжувачі з автономною звуковою картою та під’єднанням через стандартний USB;
  4. знімний всеспрямований мікрофон для своєчасної та точної комунікації з іншими гравцями;
  5. адаптер для використання гарнітури на борту літака;
  6. і багато іншого.

Висока якість виконання — ще одна важлива характеристика навушників Hyperx. Бренд використовує матеріали тільки топового сегмента, від полегшеного алюмінієвого каркаса в узголів’ї з можливістю регулювання, до міцного пластику з приємним на дотик покриттям. Тканинні елементи прошиваються вручну контрастними нитками, а фірмовий логотип компанії займає звичне місце на повнорозмірних чашках. Гарнітура американського виробництва поєднує мінімалістичність з окремими деталями, які запам’ятовуються з першої зустрічі.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...