Відійшов у вічність колишній мер Гадяча

Поділитися новиною

21 квітня на 67 році життя відійшов у вічність колишній Гадяцький міський голова (1990-1994 рр.) Микола Гайдамака. Про це повідомила Гадяцька міська рада.

Миколу Семеновича обрали на посаду міського голови 26 березня 1990 року. На той час йому було 32 роки. У Полтавській області був наймолодшим керівником міста.

Громада Гадяча знає Миколу Гайдамаку як ділового, компетентного, умілого керівника. За роки своєї плідної діяльності завжди був відповідальним, працьовитим, ініціативним. Докладав максимум зусиль, щоб зробити життя гадячан комфортним.

Тривалий час працював у ГПУ «Полтавагазвидобування». Брав активну участь у спортивному та громадському житті.

Фактично з перших днів виникнення інтелектуального руху в нашому місті став активним його учасником. Довгий час грав у клубі «Пальміра». Ну а коли керівник клубу Саша Шаманський створив команду з «пальмірівців», яка вирішила спробувати свої сили в клубі Вихідного Дня «Магніт», Семенович, звісно, не міг не приєднатися до неї. Він був душею команди «Пальма», яка пізніше стала «Лілією». Веселий, завжди позитивний і оптимістично налаштований, він заряджав нас своєю енергією. А в запитаннях про шахи чи радянський спорт Гайдамаці взагалі не було рівних. Дуже любив ігри розуму, пропускав їх хіба що коли був дуже хворий. Разом з «Лілією» став чемпіоном і отримав заслужену Сову Мудрості, чим дуже пишався. Говорив, що це чи не найцінніша його нагорода. Ну, а в неформальній обстановці Семенович був взагалі незамінний. Такої кількості анекдотів, бувальщин, веселих історій, я не чув більше ні від кого.

Останні декілька років Микола Семенович прожив у Полтаві. Там поселилися його діти, народилися онуки. Але завжди сумував за Гадячем, нашим клубом, який навічно став його другою родиною, тією віддушиною, острівком спокою і рівноваги. Постійно цікавився його життям, вболівав за рідну «Лілію».

Важко говорити «був» про таку людину. Бо для нас Микола Семенович Гайдамака за всі ці роки теж став рідним. Тож спочивайте з миром, дорогий друже! Вічна Вам памꞌять”, – такий спогад залишив колега по інтелектуальному клубові Вячеслав Гайдабура на своїй сторінці у соумережі.

Схиляємо голову в глибокій скорботі та висловлюємо співчуття родині та друзям.

“БМ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...