Гадячанка отримала посвідчення громадського інспектора з охорони довкілля

Поділитися новиною

15 квітня, заступник начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу Тарас Курінний вручив посвідчення громадського інспектора з охорони довкілля гадячанці Анні Шандрі.

Про це повідомили на сторінці Державної екологічної інспекції Центрального Округу у Фейсбук.

«Громадські інспектори відіграють чималу роль в охороні навколишнього природного середовища, тому співпраця з ними є одним із основних напрямків роботи Держекоінспекції Центрального округу. Вони допомагають нам захищати ліси від вирубки, парки і сквери – від забудови, водні біоресурси – від браконьєрства, річки та земельні ресурси – від забруднення тощо»,- зазначив Тарас Курінний.

Призначений громадський інспектор Анна Шандра працюватиме на території Полтавської та Черкаської областей.

Довідково: громадський інспектор – це інспектор з охорони довкілля, якій виконує роботу на громадських засадах, без увільнення від основної роботи і без оплати праці.
Посвідчення громадського інспектора з охорони довкілля – офіційний документ, який засвідчує особу та її повноваження, необхідний для здійснення громадського контролю у природоохоронній сфері. Термін дії посвідчення – 1 рік, який щорічно продовжується за результатами оцінки щорічного звіту громадського інспектора про виконану роботу.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...