Родина полеглого Захисника долучилася до встановлення дитячого майданчика на території Гадяцької лікарні

Поділитися новиною

У минулому році, до Дня медичного працівника, в пам’ять про загиблого Героя Олександра Тихоненка, його родина вирішила подарувати свій автомобіль Volkswagen T-4 медичному підрозділу, де він служив. А днями, стало відомо про те, що отримані від держави кошти рідні вирішили віддати на благодійність. Одна із благих справ – придбання дитячого майданчика.

Коли ми частково отримали від держави кошти, які виплачують сім’ям загиблих військовослужбовців, вирішили із донькою, що віддамо їх на благодійність. Однією із наших ідей було встановити дитячий майданчик на території Гадяцької міської центральної лікарні. Так чи інакше, певна кількість дітей постійно знаходиться на території лікарні (лікуються, відвідують рідних, чи, як взимку, на санчатах чи тюбах катаються із гірки).

Коли ми звернулися до адміністрації медзакладу, то виявилось, що навіть є територія виділена під майданчик. Ми запропонували перерахувати кошти на придбання майданчика.

Син, коли навчався, проходив практику саме у Гадяцькій міській лікарні. Багато лікарів та медпрацівників його пам’ятають, згадують. Тому думаю, що це буде доречно, щоб вшанувати його пам’ять, – розповіла Надія Тихоненко, матір полеглого Героя.

Наразі, вже укладене штучне покриття. Невдовзі розпочнеться монтаж самого майданчика.

Нагадаємо, Олександр Тихоненко, родом із Броварок, був бойовим медиком 116 бригади 146 батальйону. У січні 2023 року воїн загинув, під час виконання бойового завдання. Нині його позивним названий медичний підрозділ «Медики Єтті».

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...