У Гадячі відновлять складання іспитів кандидатів у водії

Поділитися новиною


Про це повідомив міський голова Володимир Нестеренко під час засідання сесії міської ради.

«Директор сервісного центру пройшов навчання, здав усі тести. Представники Міністерства та представники сервісного центру із Києва приїздили, обстежили наш сервісний центр, дали позитивний висновок, оскільки він відповідає усім вимогам. Додатково буде встановлена сучасна комп’ютерна техніка, а також нам нададуть автомобіль для здачі екзаменів, нададуть і вантажний автомобіль»

Також у кожному авто, що призначене для здачі іспитів, мають буди встановлені камери відео-нагляду. Попередньо, з травня 2024 року, Гадяцький сервісний центр No35345 відновить послугу складання іспитів для кандидатів у водії.

Що стосується коштів у сумі 800 тис. грн, які виділили на 38 позачерговій сесії у липні минулого року на придбання навчального автомобіля для сервісного центру – то вони повернулись у бюджет.
За словами мера, у минулому році іспити з водіння склали 2183 учні, а з початку цього року вже 294 кандидатів у водії зареєструвалися на складання іспитів. Загалом Гадяцький сервісний центр обслуговував 10 автошкіл, 4 з яких у Гадячі.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...