Суцільні купальники: правила вибору під тип фігури

Поділитися новиною

Попри нестабільну ситуацію навколо, відпочинок біля водойми влітку ніхто не скасовував. Навіть якщо тепер це буде не берег Червоного моря чи острів на Мальдівах, місцева річка чи розташований поруч басейн дозволяє так само ефективно відпочити та засмагнути у вільні час. Для цього потрібно мати вихідний день, гарну спекотну погоду та купити купальник суцільний чи роздільний під вашу фігуру. 

Якщо з першими двома аспектами ми допомогти не в змозі, поговоримо про вибір купальника: принцип підбору, кольори та якісних виробників.

Вибір фасону суцільного купальника.

Правда вибору в бік суцільної моделі полягає в тому, що зазвичай цей фасон обирають, маючи вагомий аргумент не купувати роздільний тип крою. До таких відносяться:

  • водні тренування у басейні чи відкритій водоймі, де суцільний купальник є частиною екіпірування;
  • коли потрібно приховати певні недоліки фігури та проблемні зони;
  • через надмірну сором’язливість занадто оголювати частини тіла у публічному місці (пляж).

Якою б не була причина вашого вибору в сторону суцільного купальника, тут діють ті само правила підбору, що і у роздільних, проте з деякими додатковими бонусами (утягуючі моделі, зміщення акцентів тощо.

Підбір виробу за типом фігури.

Всього існує п’ять загальноприйнятих типів фігур: яблуко, груша, перевернутий трикутник, прямокутник та пісочний годинник. Очевидно, що ці пропорції умовні і зазвичай фігура жінки може мати лише певну схожість до типу фігури. Щоб краще зрозуміти, про які пропорції мова, візуалізуйте в уяві кожен з предметів чи фігур з назв. 

Ідеалом вважається «пісочний годинник», тож наше завдання – підібрати таку модель купальника, яка візуально змінить нашу фігуру у пропорції цього типу. Правила дуже прості:

  1. Яка зона вужча чи менша – туди додаємо об’єму для балансу пропорцій (волани, рюші, фактурна вишивка тощо).
  2. Граємось з вертикальними смужками: обираємо моделі, де по центру є очевидна вертикаль для балансування вигину талії (моделі монокіні та танк з блискавкою на всю висоту виробу).
  3. Використовуємо контрасти кольорів: чорні деталі купальника у зонах, де візуально треба зменшити об’єм, а світлі та кольорові вставки у зони, де треба додати пишності формам.

Коригуючі купальники – приховуємо недоліки.

czsohsldg-f2dU-TZW8Ee-x5Qw5RatY38UdaQeW3luL0_8bsFPcatJjgzsKj0OGufJpuqlt1nqa2fPH4JMJZPYAfBH9VWx99IrGQTOKfQmjvh0VdJfrr3N7u4gdVR7HeBesdvITtvqX0

На щастя власниць пишних форм з комплексами виробники вже декілька десятиліть тому придумали коригуючі моделі купальників. Внаслідок надзвичайно еластичної тканини, підкладки та різних типів посадки купальника можна вдало приховати зайві складочки у будь-якому місці фігури, окрім ніг.

При виборі суцільної моделі купального костюма звертайте увагу на склад тканини та процентне співвідношення матеріалів у ній. Так, суцільні купальники, де спандексу та/або еластану у складі не менше 15%, чудово розрівняють зайві складочки шкіри й будуть мати утягуючий ефект. Наявність додаткової підкладки може бути не надто зручною при відпочинку, адже подвійний шар тканини робить виріб більш парким на сонці. 

Проте така технологія дає вражаючі результати в плані візуального витягування фігури та приховування проблемних зон. Так само добре працюють фасони із завищеною талією, корсетною основою купальника та закритими боками спини при невеликому вирізі ззаду.

Вікторія Котлярова

https://www.intimo.com.ua/blog/author/viktoria-kotliarova/

LIVE OFFLINE
track image
Loading...