5 критеріїв вибору навушників

Поділитися новиною

Навушники – це той гаджет, який ми використовуємо щодня. З ними ми слухаємо музику та аудіокниги, дивимось фільми, граємо в ігри з голосовими командами. Тому вибору цього пристрою варто приділити максимальну увагу.

За вигідними цінами в Україні купити навушники можна в інтернет-магазині Retromagaz. На вас чекають як нові, так і вживані моделі у гарному стані. Правильний вибір допоможуть зробити експерти Retromagaz – консультацію можна отримати телефоном або наживо, якщо завітати в один з фірмових магазинів, що розташовані у Києві, Одесі та Львові. Для деяких моделей навушників Retromagaz надає можливість покупки у кредит.

Види навушників за конструкцією

Всі навушники за формфактором можна розділити на:

  • накладні;
  • повнорозмірні;
  • внутрішньоканальні;
  • вкладиші.

Накладні моделі прилягають до вуха і зазвичай мають спеціальне кріплення. До їх переваг належать зручність і непогана шумоізоляція.

Амбушури повнорозмірних моделей повністю охоплюють вухо, вони мають високу якість трансльованого звуку та найкращу звукоізоляцію.

Амбушури внутрішньоканальних моделей вставляються у вушний канал, вони ідеально відтворюють звук і мають гарний рівень шумоізоляції. Такими навушниками не можна користуватися постійно на високій гучності.

Вкладиші вкладаються у раковину вуха. Мають нижчу якість звуку у порівнянні з іншими видами, носити їх треба з обережністю – можуть випадати.

Частотність

Цей показник повідомляє, які рівні частот (від низьких до високих) можуть відтворювати навушники. Якщо ви турбуєтесь про точне відтворення звуку, то зверніть також увагу на мембрану: чим вона ширше, тим більше частотний діапазон.

Опір

Опір – це рівень навантаження гаджету на підсилювач. Чим опір менше, тим якісніше навушники будуть відтворювати звук. Для вкладишів ідеальний показник 15-36 Ом, для повнорозмірних – 100-300 Ом.

Рівень спотворення

Чим менше відсоток спотворень, які виникають при прослуховуванні, тим якісніше і чистіше акустика. У гарного гаджета цей показник не перевищує 0,5 %.

Матеріал амбушур

На амбушурах збираються бактерії, які можуть спричинити запалення вушної раковини та погіршення слуху. Краще за все вибирати амбушури з вінілу або силікону, які можна піддавати антибактеріальній обробці.

Ці критерії допоможуть вам вибрати оптимальну модель навушників, а придбати її за вигідною ціною допоможе інтернет-магазин Retromagaz.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...