Як вибрати шоколад у подарунок на день народження

Поділитися новиною

Шоколад у подарунок на день народження — чудовий варіант незалежно від віку і статі отримувача. Головне — правильно його вибрати для конкретного іменинника. Пропонуємо дізнатися, яким може бути оригінальний презент, і чим потрібно керуватися під час покупки.

Основні правила вибору

До того, як відправитися в магазин або зробити замовлення на сайті, дайте відповіді на такі запитання:

  1. Кому призначений подарунок і його смакові переваги. Дітям, завичай, до смаку будь-які солодощі. Жінкам різного віку більше подобаються смаколики з родзинками, горіхами, фруктово-ягідними начинками. Чоловікам доречніше купувати гіркий чорний шоколад або вироби з коньячною, лікерною начинкою.
  2. Солодощі будуть основним подарунком чи доповненням до чогось. У першому випадку краще віддати перевагу якісному авторському шоколаду. Це може бути фігурка на тематику, що відповідає захопленням отримувача, його роботі тощо. Можна замовити великий набір цукерок із різними смаками.
  3. Який бюджет ви готові витратити. Представлений у супермаркетах шоколад має доступну для більшості ціну. А от авторська продукція, тим більше під замовлення, коштує дорого.
  4. Якою буде упаковка. Навіть якщо ви покладете в оригінально оформлену коробку декілька видів традиційного шоколаду, подарунок виглядатиме виграшно.

Шоколад для жінки

Для юної іменинниці найкраще підходить вершковий або молочний шоколад із горіхами або фруктами. Для зрілої жінки — елітний або цукерки з кремом і ганашем. А от набір асорті — чудовий варіант незалежно від віку. Як варіант, у коробку можна покласти плитки із цілим або подрібненим фундуком, мигдалем, карамеллю, родзинками, лісовими ягодами, полуницею із вершками. Для створення такого набору можна замовити шоколад Мілка за кращою ціною в Маудау.

Солодощі для дитини

Без цукерок, печива, тістечок складно уявити дитячий день народження. Багато солодощів на ньому не буває. Головне — щоби вони були в асортименті. Подарунковий набір для дитини може складатися з:

  1. цукерок із тематичними малюнками на обгортках у вигляді повітряних кульок, смайликів, тортиків зі свічками тощо;
  2. фігурок машин, літаків, роботів, птахів, тварин, квіточок, ляльок тощо;
  3. наборів шоколадних яєць, всередині яких ховається якийсь сюрприз.

Різні типи можна навіть змішати між собою, додати до них смачні кольорові льодяники на паличках. Важливо! Батькам варто слідкувати за тим, скільки солодощів з’їдає дитина. Надмірне споживання шоколаду й інших смаколиків спричиняє алергічні реакції, наносить шкоду зубам, травній системі.

Солодкий подарунок для чоловіка

Чоловік не розчарується в подарунку, якщо це буде набір цукерок ручної роботи. Доповнити ним можна пляшку улюбленого коньяку, замовити який легко в маркеті алкогольних штук МАУДАУ.
Футбольному фанату сподобається шоколадний м’яч, бутси, суддівський свисток. Автомобілісту — автівка будь-якої моделі. Майстру на всі руки — набір інструментів тощо.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...