Різновиди міксерів бренду Philips та їхні особливості

Поділитися новиною

Міксери нідерландського бренду Philips здобули у світі неабияку популярність. Вони гідно конкурують із продукцією інших світових виробників побутової техніки. Пропонуємо дізнатися, у чому особливості продукції Філіпс, і на які показники потрібно звертати увагу, вибираючи міксер для дому.

Особливості техніки бренду

Для виготовлення насадок виробник використовує високоякісну нержавіючу сталь, яка не піддається корозії, не вбиває бактерії. Завдяки спеціальним системам захисту міксери захищені від перевантажень. Навіть під час тривалого використання техніки можна бути впевненим, що вона не вийде з ладу. Присутні в ній і системи захисту від раптової зміни напруги. Створюючи міксери, інженери намагаються зробити їх максимально легкими. Керувати технікою з кожною новою моделлю стає все зручніше.

Асортимент техніки

Бренд виготовляє переважно ручні міксери. Деякі моделі оснащуються чашею. Техніка має зручні ергономічні ручки, у яких реалізується правильний розподіл ваги, компенсація вібрації, легке керування. Навіть працюючи однією рукою, користувач не відчуває дискомфорту. В асортименті бренду є також кухонні комбайни — настільний аналог приладів, у якому обертаються не тільки вінички, але й сама чаша. Така техніка потребує достатньо місця на кухонному столі, у шафі під час зберігання. Під час готування руки кухаря практично вільні. Він може займатися підготовкою інших продуктів, поки міксер збиває соус, крем, замішує тісто. Свою техніку компанія виготовляє у двох серіях:

  1. Daily Collection — надійні зручні моделі для періодичного нетривалого використання;
  2. Viva Collection — більш потужні пристрої з турборежимом для людей, які готують часто й у великих об’ємах.

Кожна група оснащена певними характеристиками, функціями. Саме вони впливають на ціни на міксери Philips та інших виробників.

Як вибрати зручний прилад

Кардинальних відмінностей між собою міксери Philips не мають. Але певні показники є змінними:

  1. Потужність. Що вища цифра, то інтенсивніше прилад змішує продукти та краще виконує свою роботу. Водночас рівень шуму під час роботи такої техніки вищий.
  2. Комплектація. До комплектації більшості моделей міксерів Філіпс входять не тільки вінички для збивання. Додатково вони можуть оснащуватися блендером, гаками для замішування тіста, віничком із плоскими гранями. Кожна насадка розширює функціональність техніки. Якщо ємність для збивання має кришку, рідини не будуть розбризкуватися в приміщенні.
  3. Функціональність. Останні моделі, виготовлені компанією, мають функцію турборежим. Додаткове підвищення потужності іноді потрібне для оброблення щільних продуктів. Окрема кнопка для від’єднання віночків спрощує їхню заміну.

Міксери Філіпс — техніка, яка дає змогу, готуючи страви, насолоджуватися творчим процесом. Це легко помітити вже з перших днів її використання.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...