Сестра загиблого Сергія Сидоренка просить присвоїти захиснику звання Героя України

Поділитися новиною

Відповідну петицію №22/215316-еп Тетяна Саморай опублікувала 8 січня. Для розгляду петиція має набрати 25 тисяч підписів за 90 днів.

Шановний пане Президенте! Прошу Вас розглянути петицію про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно), моєму брату, військовослужбовцю Збройних сил України, солдату Сидоренку Сергію Володимировичу, 16.01.1980 р.н.
Солдат, Сидоренко Сергій Володимирович, ніс службу у 116 ОМБР в/ч А 4722 та був навідником бойової машини. Брав участь у військових операціях на Запорізькому та Авдіївському напрямках. Загинув 4 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Бердичі Покровського району Донецької області.
З 2015 по 2016 роки Сергій брав участь в АТО, був нагороджений нагрудним знаком, відзнакою Президента України “За участь в Антитерористичній операції”.
Він був справжнім воїном, людиною честі та мужності. Для багатьох зразком незламності та міцності духу. Був справжнім другом та побратимом. Із честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави та до останнього подиху був вірний присязі українському народові та Україні.
У Сергія залишилася дружина, батьки, сестра, брат.
Прошу Вас підтримати петицію і тим самим сказати йому “Дякую!”.
Світла пам’ять Героям, які поклали своє життя за наше майбутнє та майбутнє України, – йдеться у тексті петиції.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...