Який попит на нові бортові автомобілі в Україні в 2023 році?

Поділитися новиною

Будь-який автомобіль бортовий https://uak.ua/product-category/gruzovaya-tehnika/bortovye/, такий, що має відкриту бортову платформу або каркасний кузов під ПВХ-тентом, є найбільш затребуваним видом сучасної вантажної техніки, яка нині використовується в Україні. І це не випадково, адже завдячуючи новій або тій, що має істотний пробіг, бортовій вантажівці, щодня в Україні перевозяться сотні тисяч різноманітних вантажів, від товарів народного вжитку, медикаментів аж до товарів спеціального призначення (генератори та ін.).

Бортова платформа

Які бортові авто купують українські державні та приватні підприємства?

В різновидах бортових автівок важко відокремити ті моделі, які мають помірний попит. Навпаки, усі види бортових платформ, як то традиційні відкриті або під тентом, а також європлатформи, автовози, евакуатори, рефрижератори, фури із тентом «штори», – вся ця вантажна спецтехніка користується станом на сьогодні шаленим попитом, адже вона можете перевезти абсолютно все, що сьогодні завозиться в Україну із-за кордону, а потім транспортується в межах країни.

Відокремимо найбільш популярні станом на сьогодні види бортових автівок:

  • Наприклад, будь-яка бортова платформа під тентовим покриттям із ПВХ-тканини використовується для містких, габаритних вантажів. Тент не тільки надійно захищає вантаж від вологи, пилу, бруду, розкрадання, вивітрювання під час руху, але й ретельно приховує зміст та призначення вантажів.
  • Рефрижератори, які мають фургон із охолодженням, використовують для вантажів, які вимагають спеціальних умов перевезення із зберіганням сталого температурного середовища.
  • Відкриті платформи з низькими знімними бортами чудово підходять для використання бортових вантажівок у якості автовозів (евакуаторів). У якості підйомного механізму для затягування на платформу автівок використовують спеціальні, так звані евакуаторні крано-маніпуляторні установки, або вантажні тросові лебідки, якщо платформу оснащено висувними або приставними апарелями.

Які бортові авто купують українські державні та приватні підприємства?

Як розширити потужності бортових автомобілів?

Бортова платформа може встановлюватись не тільки на базове вантажне шасі, а й монтують платформи з бортами, з тентом чи без, з краном-маніпулятором або без нього на причіпну техніку. Таким чином можна сформувати потужні автопотяги, які складаються із сідлового тягача з бортовим напівпричепом або бортову вантажівку, до якої додається аналогічна бортова платформа, але вже на базі причепа із відповідною повною масою.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...