Листова нержавіюча сталь: чому вона має високий попит

Поділитися новиною

Листи з нержавіючої сталі – один із найзатребуваніших видів металевого прокату. Оптимальні експлуатаційні та технічні показники, легкість в обробці, практичність, високі антикорозійні властивості, стійкість до впливу ультрафіолету та високих температур, універсальність та доступність зробили цю категорію прокату оптимальним рішенням для використання у різних сферах. Листи нержавіючого прокату в середньому слугують 50 років.

Де застосовується листова нержавіюча сталь

Якщо потрібна вроздріб або у великому об’ємі нержавійка листова з гарантованою відповідністю вимогам державних стандартів та найкращою ціною, варто звернутися в компанію Армакс. Листовий прокат з різних марок сталі, з різною обробкою та методами впливу на поверхню застосовуються в таких сферах:

  • Харчова промисловість. Нержавіюча сталь має важливу особливість – хімічну інертність. Вона не вступає в хімічні реакції, не впливає на смак та властивості продуктів. Завдяки цьому матеріал ідеально підходить для виробництва кухонних меблів та обладнання, посуду та ємностей для зберігання та транспортування продуктів, харчових трубопроводів на виробництвах та іншого, що стосується роботи з продуктами харчування.
  • Архітектура. Металеві листи з гладенькою дзеркальною поверхнею – незамінний матеріал для архітекторів та дизайнерів. Їх використовують для створення оригінальних сучасних конструкцій для фасадів будівель. Завдяки матеріалу будь-який архітектурний об’єкт стане незабутнім.
  • Будівництво. Листова нержавіюча сталь завдяки міцності та водночас легкості використовується при прокладенні та монтажі вентиляційних систем, зокрема, для вентиляційних заслінок, в якості армувальних елементів в різних конструкціях, для створення сходових прольотів, навісів, поручнів.
  • Промисловість. З листів сталі виготовляють інші види прокату – труби, кутники, швелери. Також вони знайшли застосування в машино-, судно- та ракетобудівництві. З товстих листів виготовляють балки, колеса, рейки для залізничних вагонів та колій.
  • Підлога та сходи. Матові нержавіючі листи застосовуються як фінішне покриття підлоги та сходів у виробничих приміщеннях. Для меншої слизькості на аркуші наносять насічки у вигляді дрібних рисок. Надійність, міцність та неслизкість роблять сталевий листовий прокат ідеальним рішенням.
  • Дизайн та меблі. Мода на використання сталевих елементів в дизайні інтер’єрів поширилася з появою стилів хай-тек та лофт, у яких метал гармонічно поєднується з іншими матеріалами. Сталеві листи з естетичною та привабливою обробкою легко вписуються в такий інтер’єр. Також їх використовують на меблевих виробництвах. Сталеві елементи додають оригінальності.

Нержавіюча сталь у листовому вигляді – безпечний та універсальний прокат. Матеріал буде служити десятиліттями і не створить приводів сумніватися в його надійності та міцності. Кожен виробник різної продукції зі сфер промисловості та побуту уже оцінив можливості нержавіючих листів.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...