Як обрати паркан-жалюзі поради від Будстрой

Поділитися новиною

Серед сучасних варіантів облаштування огорож все частіше домовласники обирають паркан-жалюзі. Він виготовляється з металевого профілю, що має ребра жорсткості та має вигляд ламелей встановлених на каркас під певним кутом. Така особливість установлення потрібна задля оптимізації використання конструкції – вона стає функціональною, міцною та довговічною.

Досить переконливий зовнішній вигляд має подібна огорожа, адже це точно щось нове, вирізняється на фоні буденних варіантів огорож та привертає до себе увагу саме завдяки простоті та сучасності дизайну. Компанія Будстрой пропонує на своєму сайті ознайомитись з цим новим варіантом огорожі: https://budstroy.kiev.ua/uk/catalog/parkani/zabor-zhalyuzi-parkan-dlya-parkanu/. Тут ви знайдете відповіді на всі свої питання стосовно того, що з себе представляє жалюзійний паркан, як він поводить себе в ході експлуатації, та які переваги має.

На що звернути увагу при виборі паркану-жалюзі

  • Параметри металу. Мова йде про оптимальну товщину металу, що використовувався у виробництві, адже цей параметр формує міцність та жорсткість майбутньої конструкції. Якщо ламелі будуть затонкими, це може призвести до їх провисання та деформації, а надмірна товщина металу призводить до збільшеного навантаження на каркас.
  • Розмір та кількість ламелей. Жорсткість встановленого жалюзійного паркану формується в тому числі і за рахунок ширини смуги ламелі. Чим більша ширина, тим більш міцніший паркан та краща жорсткість його складових. Стандартна довжина ламелей складає близько 2,5-3,0 м, а їх кількість на один квадратний метр має бути від 9 до 12  штук, саме така кількість забезпечить вентиляцію, доступ світла всередину та водночас не дозволить з вулиці бачити, що відбувається у дворі.
  • Кольорове рішення та покриття. Паркан-жалюзі може мати кольорове покриття з одного або обох боків ламелей. Безперечно двостороннє нанесення декоративного покриття дозволяє паркану мати чудовий вигляд, як зсередини, так і ззовні. Колір ламелей зазвичай підбирають таким чином, щоб він гармонійно поєднувався з вже обраними матеріалами та їх кольорами на фасадах будинку та даху.

Про плюси жалюзійного паркану

  • По-перше, паркан-жалюзі при всій своїй простоті та доступності є чудовою сучасною альтернативою огорожі з тривалим терміном служби.
  • По-друге, це не лише функціональна огорожа, але й чудовий декоративний елемент, що позначає приватну власність та доповнює своїм виглядом ефектність зовнішніх даних будинку.
  • По-третє, паркан жалюзі має здатність до самоочищення завдяки особливості встановлення його окремих панелей, а саме їх кут та частоту розміщення ламелей.

Експлуатація жалюзійного паркану може тривати від 15 років, бо він виготовляється із міцного металу, що додатково захищено від всіх негативних впливів зовнішнього середовища. Це дійсно варіант для облаштування огорожі, що найбільше заслуговує уваги серед всіх наявних пропозицій на ринку.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...