Купити мотоекіпіровку – викинути купу грошей? Питання риторичне!

Поділитися новиною

Так дивитися на процес придбання спеціальної амуніції для мотоциклістів можуть тільки ті, хто ніколи не сідав за кермо цього двоколісного сталевого «звіра». А от для мотоцикліста, який не може уявити свого життя без дороги, вітру та швидкості мотоекіпіровка то не тільки про красу і стильний вигляд. В першу чергу мова йде про безпеку і комфорт.

Тому для мотоцикліста купити мотоекіпіровкуhttps://motostyle.ua/motoekipirovka то зробити правильне інвестування у безпеку (здоров’я та навіть життя) та у комфортні умови під час їзди. Інтернет магазин МотоСтиль пропонує все що тільки може знадобитися як професійним гонщикам, так і досвідченим байкерам, і навіть початківцям. Вас приємно здивує і асортимент, і різноманіття брендів, і демократична цінова політика.

Купуємо все і зразу?

Якщо ви початківець у мотоциклетній справі – то не варто купувати мотоекіпіровку у повному обсязі (у всій існуючій комплектації). Для початку варто обмежитися мотошоломом – який є обов’язковим для всіх хто сідає на мотоцикл, навіть якщо мова про пасажира. Ще експерти радять купити рукавиці. Але то вже на ваш розсуд. Щодо інших елементів мотоекіпіровки, то в неї входять:

  1. Мотоштани;
  2. Мотокуртка;
  3. Моторукавиці;
  4. Мотоботи;
  5. Моточерепаха;
  6. Мотонаколінники.

Ці всі речі актуальні в гардеробі професійного гонщика та досвідченого мотоцикліста, який подорожує на великі дистанції. Хоча, якщо ви катаєтеся тільки по місту, але питання комфорту, безпеки і стильного вигляду для вас мають значення, придбати мотоекіпіровку теж доцільно. Інша справа, що можливо не треба купувати моделі з натуральної шкіри з високою ступні захисту (з додатковими накладками, вставками та ін.). Для таких випадків існує мотоекіпіровка з деніму, яка в останній час користується великим попитом. Це не дивно, бо мотоджинси на перший погляд складно відрізнити від звичайних. Отже не перевдягаючись після катання на мотоциклі ви можете сміливо відправитися на зустріч з друзями або навіть в офіс. Крім деніму для виготовлення мотоштанів і мотокурток використовуються різні види тканин, які теж роблять амуніцію схожою на звичайні предмети звичайного гардеробу. Такі моделі теж популярні серед тих, хто частіше катається по місту.

До речі, скільки все частіше за кермом мотоциклу можна зустріти панянок, виробник пропонують мотоекіпіровку в серіях:

  • Для чоловіків;
  • Для жінок.

Чим вони відрізняються? Розмірами і навіть фасонами, бо жіноча амуніція створюється з урахуванням особливостей жіночого тіла. Окремо існують спеціальні предмети мотоекіпіровки для дітей. Це на той випадок, якщо батьки частенько беруть в подорожі своїх малюків.

papavvo.png

І нарешті ще одне питання яке дуже цікавить покупців – це вартість. Інтернет магазин MotoStyle пропонує продукцію різних брендів і це значить, що мотоекіпіровка доступна у різних цінових сегментах. Але пам’ятайте, мотоекіпіровка – то про захист, безпеку і комфорт, а на цих речах не варто економити.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...